Підсумковий урок з теми. Практична робота «Створення електронних таблиць. Обчислення. Побудова діаграм»

Про матеріал
Інформатика. Підручник для 6 класу закладів загальної середньої освіти. Автори: Ривкінд Й. Я., Лисенко Т. І., Чернікова Л. А., Шакотько В. В Тижневе навантаження 1 година.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

6 Урок 22інформатика. Підсумковий урок з теми Практична № 4. Створення електронних таблиць. Обчислення. Побудова діаграм rr

Номер слайду 2

Пригадайте. Можливості електронних таблицьrr

Номер слайду 3

Границі таблиці

Номер слайду 4

Формати клітинок

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Практична робота № 4 Створення електронних таблиць. Обчислення в електронних таблицях. Побудова діаграм. Відкрийте вказаний учителькою/учителем файл (наприклад, Розділ 6\практична 4.xlsx). Відформатуйте таблицю згідно зі зразком 3. Проведіть обчислення оплати витрат за користування електроенергією, водою та газом для сім’ї з 5 осіб у клітинках D3, D4, D5. За кожним видом оплати розрахунки здійснюються за формулою: оплата = ціна * спожито.4. Обчисліть загальну оплату за всі комунальні послуги за місяць у клітинці D6.5. Побудуйте на окремому аркуші секторну діаграму витрат за місяць за всіма видами комунальних послуг згідно зі зразком 6. Оформіть діаграму, використавши Макет2 та самостійне форматування окремих елементів діаграми.7. Розмістіть діаграму на окремому аркуші з іменем Діаграма витрат.8. Збережіть книгу у вашій папці у файлі з іменем практична 4.xlsx.

Номер слайду 7

Оцінить свої знання та вміння:

Номер слайду 8

§ 6.3 (стор.207-210) Опрацюйте. Виконайте практичні вправи.

pptx
Додано
4 лютого
Переглядів
1108
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку