План виховної роботи школи

Про матеріал
План виховної роботи школи складено відповідно до "Основних орієнтирів виховання учнів" за сімома напрямками виховання
Перегляд файлу

«ПОГОДЖЕНО»                                                                                                                                                                                                                                «ЗАТВЕРДЖЕНО»

ЗДНР                                                                                                                                                                                                                                                       Завдуюча філією

____________ К.О. Чорна                                                                                                                                                                                                             _________ К.В. Лупенко

«__»____________ 2021 р.                                                                                                                                                                                                        «__»____________2021 р.

 

 

«ПОГОДЖЕНО»                                                                                                                                                                                                                                «ЗАТВЕРДЖЕНО»

ЗДНР                                                                                                                                                                                                                                                       Завідуюча філією

____________ К.О. Чорна                                                                                                                                                                                                            _________ К.В. Лупенко

«__»____________ 2022 р.                                                                                                                                                                                                          «__»____________2022р.

 

Україна

Міністерство освіти та науки України

Водяно-Лоринська філія Возсіятського ліцею

 

 

План виховної роботи школи

на 2021-2022 навчальний рік

Виховна система «Сім криниць людяності»

 

 

с. Водяно-Лорине

 

 

 

 

ОСНОВНІ НАПРЯМКИ ВИХОВНОЇ РОБОТИ З УЧНІВСЬКИМ КОЛЕКТИВОМ:

  •           Ціннісне ставлення до сімї, родини, людей;
  •           Ціннісне ставлення до мистецтва;
  •           Ціннісне ставлення до праці;
  •           Ціннісне ставлення до природи;
  •           Ціннісне ставлення до себе;
  •           Ціннісне ставлення до суспільства і держави.

ЦІННІСНЕ СТАВЛЕННЯ ДО СІМЇ, РОДИНИ, ЛЮДЕЙ

виявляється у моральній активності особистості, прояві чуйності, чесності, правдивості, працелюбності, справедливості, гідності, милосердя, толерантності, совісті, терпимості до іншого, миролюбності, доброзичливості, готовності допомогти іншим, обов'язковості, добросовісності, ввічливості, делікатності, тактовності; вмінні працювати з іншими, здатності прощати і просити пробачення, протистояти проявам несправедливості, жорстокості. Показник моральної вихованості особистості - це єдність моральної свідомості та поведінки, єдність слова і діла, наявність активної за формою та моральної за змістом життєвої позиції.

Виховні досягнення

  • критичне ставлення до поведінки людей;
  • єдність слова і діла;
  • активна моральна життєва позиція;
  • усвідомлення ідеалів сім’ї,
  • формування духовно-моральної культури особистості.

 

ЦІННІСНЕ СТАВЛЕННЯ ДО МИСТЕЦТВА

 формується у процесі естетичного виховання і виявляється у відповідній ерудиції, широкому спектрі естетичних почуттів, діях і вчинках, пов'язаних з мистецтвом. Особистість, якій властиве це ставлення, володіє системою елементарних мистецьких знань, адекватно сприймає художні твори, здатна збагнути та виразити власне ставлення до мистецтва, прагне та вміє здійснювати творчу діяльність у мистецькій сфері. Естетичне виховання спрямоване на розвиток у зростаючої особистості широкого спектра почуттів - здатності збагнути та виразити власне ставлення до мистецтва. Важливим є сприймання об'єктів довкілля як естетичної цінності, ерудиція у галузі мистецтва (володіння системою елементарних мистецьких знань, понять, термінів, адекватне сприйняття художніх творів, творча діяльність в мистецькій сфері), власний погляд на світ, здатність радіти за інших як ознака духовної зрілості.

Виховні досягнення

  • здатність цілеспрямовано сприймати, відчувати, правильно розуміти мистецтво;
  • здатність висловлювати власне ставлення до мистецтва, творча діяльність у мистецькій сфері;
  • потреба у спілкуванні з мистецтвом;
    • система мистецьких знань, понять, термінів, тлумачень.

ЦІННІСНЕ СТАВЛЕННЯ ДО ПРАЦІ

є важливою складовою змісту виховання особистості. Воно передбачає усвідомлення дітьми та учнівською молоддю соціальної значущості праці, розвинену потребу в трудовій активності, ініціативність, схильність до підприємництва; розуміння економічних законів і проблем суспільства та засобів їх розв'язання, готовність до творчої діяльності, конкурентоспроможності й самореалізації за умов ринкових відносин, сформованість працелюбності як базової якості особистості. Трудове виховання є системою виховних впливів, мета яких полягає у морально-психологічній підготовці учнів до майбутньої професійної діяльності.

Виховні досягнення

  •           позитивно-емоційне ставлення до праці як до форми буття і способу самореалізації особистості;
  •           здатність до усвідомленого вибору майбутньої професії в ім’я національного державного інтересу;
  •           соціальна значимість праці в житті людини, естетика та культура праці в традиціях українського народу;
  •           вмотивованість, цілеспрямованість, організованість, кмітливість, працьовитість;
  •           проектування професійного становлення.

ЦІННІСНЕ СТАВЛЕННЯ ДО ПРИРОДИ

формується у процесі екологічного виховання і виявляється у таких ознаках: усвідомленні функцій природи в житті людини, самоцінності природи; почутті особистої причетності до збереження природних багатств, відповідальності за них; здатності особистості гармонійно співіснувати з природою; поводитися компетентно, екологічно безпечній; критичній оцінці споживацько-утилітарного ставлення до природи, яке призводить до порушення природної рівноваги, появи екологічної кризи; вмінні протистояти проявам такого ставлення доступними способами; активній участі у практичних природоохоронних заходах: здійсненні природоохоронної діяльності з власної ініціативи; посильному екологічному просвітництві.

Виховні досягнення

  •                потреба у продовженні національних та етнокультурних традицій;
  •                ефективне і ощадливе використання  всіх видів ресурсів;
  •                основи екологічного законодавства;
  •                навички правил техніки безпеки на природі;
  •                потреба в оздоровленні довкілля та участь у природоохоронній діяльності;
    •                навички життєдіяльності в умовах екологічної кризи.

ЦІННІСНЕ СТАВЛЕННЯ ДО СЕБЕ

передбачає сформованість у зростаючої особистості вміння цінувати себе як носія фізичних, духовно-душевних та соціальних сил. Воно є важливою умовою формування у дітей та учнівської молоді активної життєвої позиції.

Ціннісне ставлення до свого фізичного "Я"  - це  вміння  особистості оцінювати свою зовнішність, тілобудову, поставу, розвиток рухових здібностей, фізичну витривалість, високу працездатність, функціональну спроможність, здатність відновлювати силу після фізичного навантаження, вольові риси, статеву належність, гігієнічні навички, корисні звички, стан свого здоров’я та турбуватися про безпеку власної життєдіяльності, здоровий спосіб життя, активний відпочинок.

Ціннісне ставлення до свого психічного "Я" передбачає вихованість у дітей та учнівської молоді культури пізнання власного внутрішнього світу -думок, переживань, станів, намірів, прагнень, цілей, життєвих перспектив, ідеалів, цінностей, ставлень. Важливо навчити зростаючу особистість сприймати себе такою, якою вона є, знати свої позитивні і негативні якості, сприяти формуванню з неї реалістичної Я-концепції, готовності та здатності до самовдосконалення,конструктивної самокритичності.

Ціннісне ставлення, до свого соціального "Я" виявляється у таких ознаках: здатності орієнтуватися та пристосовуватися до нових умов життя, конструктивно на них впливати; визначенні свого статусу в соціальній групі, налагодженні спільної праці з дорослими та однолітками; вмінні запобігати конфліктам, справедливому і шляхетному ставленні до інших людей.

 

Виховні досягнення

  •              вміння цінувати себе як унікальну і неповторну особистість;
  •              знання наслідків негативного впливу шкідливих звичок на здоров’я людини;
  •              вміння визначати свій соціальний статус у соціальній групі,
  •              вміння уникати конфліктних ситуацій,
  •              вміння адаптуватися в різних життєвих ситуаціях та конструктивно впливати на них,  
  •              вміння коректувати та регулювати власну поведінку;
  •                знання власної культури самопізнання.

ЦІННІСНЕ СТАВЛЕННЯ ОСОБИСТОСТІ ДО СУСПІЛЬСТВА І ДЕРЖАВИ

виявляється у патріотизмі, національній самосвідомості, правосвідомості, політичній культурі та культурі міжетнічних відносин.

Патріотизм виявляється в любові до свого народу, повазі до українських звичаїв і обрядів, відчутті своєї належності до України, усвідомленні спільності власної долі з долею Батьківщини, досконалому володінні української мовою. Національна самосвідомість - це особиста ідентифікація із своєю нацією, віра в духовні сили та майбутнє; воля до праці на користь народу; усвідомлення моральних та культурних цінностей, знання історії, звичаїв, обрядів, символіки: система вчинків, які мотивуються любов'ю, вірою, волею, осмисленням відповідальності перед своєю нацією. Розвинена правосвідомість виявляється в усвідомленні особистістю своїх прав, свобод, обов'язків, свідомому ставленні до законів та державної влади. Політична культура - це політична компетентність (наявність знань про типи держав, політичні організації та інституції, принципи, процедури й регламенти суспільної взаємодії, виборчу систему), а також лояльне й водночас вимогливе ставлення громадян до держави, її установ, органів влади, здатність брати активну участь в ухваленні політичних рішень.

 

Виховні досягнення

  •                     виховання відповідальності як важливої риси особистості за долю Батьківщини;
  •                     розуміння особистістю своїх прав, свобод, обов’язків, громадянської життєвої позиції;
  •                     участь в учнівському самоврядуванні,  житті школи та громади;
  •                     виховання почуття поваги та гордості до рідного краю, народу, мови;
  •                     виховання любові до культури свого народу, його традицій, звичаїв та обрядів;
  •                     толерантне ставлення до представників інших національностей, шанобливого ставлення до їх культури, релігій та традицій.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вересень

Дата

Ціннісне

ставлення до

себе

Ціннісне

ставлення до сім'ї, родини, людей

Ціннісне

ставлення до праці

Ціннісне

ставлення до

природи

Ціннісне

ставлення

 до мистецтва

Ціннісне

 ставлення до

суспільства і

держави

01.09

 

Перший урок «З Україною в серці»

 

 

 

День Знань

Місячник «Увага! Діти на дорозі!»

02.09

Інструктаж з безпеки життєдіяльності (вступний)

 

 

 

 

 

03.09

 

 

 

 

 

 

 

 

06.09

Робоча лінійка

 

Акція «Обгорни підручник»

 

 

 

Олімпійський тиждень

07.09

Єдиний урок із правил дорожнього руху.  Розробка схеми «Мій безпечний шлях додому»

 

 

 

 

Конкурс робіт «Здоровим бути модно»

 

 

08.09

Вікторина «О слово рідне!» до Всесвітнього Дня грамотності

Спортивні змагання, присвячені Дню фізкультури і спорту

 

 

 

 

 

09.09

 

 

 

 

 

 

10.09

 

Флешмоб

«Посмішка» до Дня посмішки

«Працюємо разом, радіємо разом». (Прибирання пришкільних ділянок)

 

 

 

13.09

Робоча лінійка

 

 

 

 

 

14.09

 

 

 

 

 

 

15.09

Бесіда «Обережно, отруйні гриби»

 

 

 

 

 

16.09

 

 

 

 

Конкурс малюнків «Безпека на дорозі»

 

17.09

 

 

 

Трудовий десант до Всесвітнього дня прибирання

 

Круглий стіл «Трагедії Бабиного Яру»

20.09

Робоча лінійка

 

 

 

 

 

21.09

 

Міжнародний день миру. Уроки мужності». Хай буде мир на всій Землі»

 

 

Конкурс дитячого малюнку на асфальті «Ми за мир на планеті   Земля»  до Міжнародного Дня миру

 

22.09

Урок безпеки «На дорозі небезпечно, тож обачним буть доречно»

 

 

 

 

єдиний урок «Велич народного подвигу»; з нагоди відзначення Дня партизанської слави.

Виставка літератури до Дня партизанської слави

23.09

 

 

 

 

 

 

24.09

 

 

 

 

 

 

27.09

Робоча лінійка

 

Як запобігти отруєнню грибами?

 

 

Всесвітній день туризму «Нам у похід вирушити час»

 

 

28.09

 

 

 

 

 

Анкетування «Як я знаю державні символи України?»

29.09

 

 

 

 

Підготовка художніх номерів до Дня працівників освіти

 

30.09

 

Привітання бібліотекаря з Всеукраїнським Днем бібліотек.

 

Операція «Турбота» - Волонтерська акція «Допомога людям похилого віку»

 

Акція «Подаруй бібліотеці книгу» до  Всеукраїнського дня бібліотек

Виставка літератури до Дня пам'яті трагедії Бабиного Яру

 

Жовтень  

Дата

Взаємодія з органами самоврядування

Орієнтири виховання

Ціннісне ставлення до себе

Ціннісне ставлення до сім'ї, родини, людей

Ціннісне ставлення до праці

Ціннісне ставлення до природи

Ціннісне ставлення до мистецтва

Ціннісне ставлення до суспільства і держави

01.10

 

 

Привітання педагогічних працівників – пенсіонерів

 

 

 

 

04.10

Робоча лінійка

 

Святковий концерт до Дня працівників освіти

 

Всесвітній день захисту тварин. Участь у Всеукраїнському уроці доброти

 

 

05.10

 

 

 

 

 

 

 

06.10

 

 

 

 

 

 

 

07.10

 

Диктанти: «Чи дотримуєшся ти здорового способу життя?»

 

 

 

 

 

08.10

 

 

 

Операція «Чистий двір»

 

 

 

11.10

Робоча лінійка

 

 

 

 

 

 

12.10

 

 

 

 

 

 

 

13.10

 

 

 

 

Конкурс виробів з природного матеріалу

 

Спортивні змагання до Дня українського козацтва, привітання чоловіків з Днем захисника Вітчизни

18.10

Робоча лінійка

 

 

 

 

 

 

19.10

Рейд-перевірка класних кімнат

Бесіда про пічне опалення

 

Утеплення вікон на коридорі

 

 

 

20.10

Рейд-перевірка класних куточків

 

 

 

 

 

 

21.10

Підсумок роботи за тиждень

 

 

 

 

 

 

22.10

 

 

 

 

Виставка дарів осені

Конкурс «Міс Золота осінь»

 

25.10

Робоча лінійка

 

 

 

 

 

 

26.10

 

 

 

 

 

 

 

27.10

 

 

 

 

 

 

 

28.10

 

 

 

 

 

Виставка робіт декоративно-ужиткового мистецтва «Я  живу у вільній країні – Україні!»

Лекція-бесіда на тему «Допоки пам'ять в серці не згасає» до Дня визволення від німецько – фашистських загарбників

29.10

Змагання з легкої атлетики

 

 

 

 

 

 

 

Листопад

Дата

Взаємодія з органами самоврядування

Орієнтири виховання

Ціннісне ставлення до себе

Ціннісне ставлення до сім'ї, родини, людей

Ціннісне ставлення до праці

Ціннісне ставлення до природи

Ціннісне ставлення до мистецтва

Ціннісне ставлення до суспільства і держави

01.10

Робоча лінійка

 

 

 

 

 

 

02.10

 

 

 

 

 

 

 

03.10

 

 

 

 

 

 

 

04.10

 

 

 

 

 

 

 

05.11

 

 

 

 

 

 

 

08.11

Робоча лінійка

Обережно, ожеледиця! Правила вуличного руху Правила поведінки на замерзлих водоймах

 

 

Акція «Нагодуй птаха»

 

 

09.11

Підсумок роботи за тиждень

 

 

 

 

Підготовка художніх номерів до свят

Святкові заходи до Дня української писемності та мови

10.11

 

 

 

 

 

 

 

11.11

 

 

 

 

 

 

 

12.11

 

 

 

 

 

 

 

15.11

Робоча лінійка

 

 

 

 

 

 

16.11

 

Міжнародний день толерантності

 

 

 

 

 

17.11

 

 

 

 

 

 

 

18.11

 

 

 

 

 

 

 

19.11

 

Всесвітній день дитини

 

 

 

 

 

22.11

Робоча лінійка

 

Святковий концерт до Дня працівників сільського господарства України

Операція «Турбота» - робота волонтерського загону

 

 

 

23.11

 

Правила електробезпеки та заходи попередження електротравматизму серед дітей

 

 

 

 

Година спілкування «Вони захищали наше майбутнє» до Дня Гідності та Свободи

24.11

Рейд-перевірка готовності до школи

 

 

 

 

 

 

25.11

Підсумок роботи за тиждень

 

 

 

 

 

Гра «Що в Україні най-най?»

26.11

 

 

Виховний захід «Голодна Голгофа 33-го» до Дня пам'яті жертв голодомору

 

День домашніх тварин

Конкурс малюнків «Мій домашній улюбленець»

До Дня пам’яті жертв голодоморів

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Грудень

Дата

Взаємодія з органами самоврядування

Орієнтири виховання

Ціннісне ставлення до себе

Ціннісне ставлення до сім'ї, родини, людей

Ціннісне ставлення до праці

Ціннісне ставлення до природи

Ціннісне ставлення до мистецтва

Ціннісне ставлення до суспільства і держави

01.12

 

 

 

 

 

 

 

02.12

 

 

 

 

 

 

 

03.12

Робоча лінійка

 

Година відвертої розмови «ВІЛ/ СНІД» до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом

 

 

 

Випуск бюлетня «Скажемо «НІ» СНІДу»

 

06.12

 

Бесіда «Правила безпеки взимку. Який він, міцний  та неміцний лід?»

 

 

Протягом місяця конкурс «Домівка для птаха» (виготовлення годівничок для птахів)

 

 

07.12

 

 

 

Операція «Турбота» - робота волонтерського загону: допомога людям з особливими потребами до Міжнародного Дня інвалідів

 

 

 

08.12

 

 

Спортивні змагання «Козацьке завзяття» за участю батьків

 

 

 

Привітання хлопців з Днем Збройних Сил України

09.12

Підсумок роботи за тиждень

 

 

 

 

 

 

10.12

Робоча лінійка

 

 

 

 

 

 

 

13.12

Рейд-перевірка готовності до школи

 

 

 

 

 

 

14.12

 

Бесіда «Па-м`ятай про права, але не забувай про обов’язок» до Дня прав людини

 

 

 

 

 

15.12

Рейд-перевірка зовнішнього вигляду

 

 

 

 

 

 

16.12

Підсумок роботи за тиждень

 

 

 

 

 

Перегляд відеоматеріалів до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

17.12

Робоча лінійка

 

 

 

 

 

Конкурс малюнків «Дарунки Миколая»

 

20.12

 

 

 

 

 

Працює фабрика Діда Мороза

 

 

21.12

 

Святкове дійство до Дня Святого Миколая

 

 

 

 

 

22.12

Рейд-перевірка класних куточків

 

 

 

 

 

 

23.12

Підсумок роботи за тиждень

 

 

 

 

Підготовка художніх номерів до свят

 

24.12

Робоча лінійка

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Січень  

Дата

Взаємодія з органами самоврядування

Орієнтири виховання

Ціннісне ставлення до себе

Ціннісне ставлення до сім'ї, родини, людей

Ціннісне ставлення до праці

Ціннісне ставлення до природи

Ціннісне ставлення до мистецтва

Ціннісне ставлення до суспільства і держави

14.01

Робоча лінійка

 

Нагадування правил поведінки та обов’язків школяра

 

 

 

 

Підготовка до театралізованого дійства

 

15.01

 

Бесіда «Зима стає все холоднішою, а ми вдягаємося все тепліше!»

 

Виготовлення костюмів до театрального дійства

 

 

 

16.01

 

 

 

 

 

Театралізоване свято « Ой прийшли до нас три свята у гості!»

 

 

17.01

Рейд-перевірка підручників

 

 

 

 

Акція «Нагодуй птаха»

 

 

18.01

Підсумок роботи за тиждень

 

Написання диктантів «Сім'я – це там, де тебе чекають»

 

 

 

 

21.01

Робоча лінійка

 

 

 

 

 

 

Конкурс кросвордів на державну тематику

22.01

 

 

 

 

 

 

Година спілкування

до Дня Соборності України

«У День Злуки вiзьмiмося за руки!»

 

23.01

 

 

 

 

 

 

 

24.01

 

 

 

 

 

 

 

25.01

Підсумок роботи за тиждень

 

 

 

 

 

 

28.01

Робоча лінійка

 

 

 

 

 

Підготовка художніх номерів до свят

 

29.01

 

 

 

 

 

 

Інформаційна хвилина до Міжнародного дня пам’яті жертв Голокосту

30.01

 

Бесіда «Зустрічі зі сторонньою людиною»

 

 

 

 

 

31.01

Рейд-перевірка щоденників

 

 

 

 

 

Година спідкування до Дня пам’яті Героїв Крут

 

Лютий  

Дата

Взаємодія з органами самоврядування

Орієнтири виховання

Ціннісне ставлення до себе

Ціннісне ставлення до сім'ї, родини, людей

Ціннісне ставлення до праці

Ціннісне ставлення до природи

Ціннісне ставлення до мистецтва

Ціннісне ставлення до суспільства і держави

01.02

Підсумок роботи за тиждень

 

 

 

 

 

 

04.02

Робоча лінійка

 

 

 

 

 

 

Виготовленні оберегів для воїнів

05.02

 

 

 

 

Проба пера: написання творів про природу взимку

 

 

06.02

 

 

 

 

 

 

 

07.02

 

 

 

 

 

 

 

08.02

Підсумок роботи за тиждень

 

 

Конкурс валентинок

 

 

 

11.02

Робоча лінійка

 

 

Сімейний конкурс «Ідеальна пара»

 

 

 

 

12.02

 

 

 

 

 

 

 

13.02

 

 

 

 

 

 

 

14.02

 

 

 

 

 

Конкурсна програма до Дня всіх закоханих

 

15.02

Підсумок роботи за тиждень

 

 

 

 

 

Година спілкування до Дня пам'яті воїнів-інтернаціоналістів

18.02

Робоча лінійка

 

 

 

Акція «Милосердя». Допомога одиноким

 

 

 

19.02

 

 

 

 

Акція «Нагодуй птаха»

 

Виховна година до Дня Героїв Небесної Сотні

20.02

 

 

 

 

 

 

 

21.02

 

 

 

 

 

 

 

22.02

Підсумок роботи за тиждень

Сімейна проба пера: написання творів

 

 

 

 

Виховний захід до Дня рідної мови

25.02

Робоча лінійка

 

 

 

 

 

 

 

26.02

 

 

 

 

 

Підготовка художніх номерів до свят

 

27.02

 

 

 

 

 

 

 

28.02

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Березень  

Дата

Взаємодія з органами самоврядування

Орієнтири виховання

Ціннісне ставлення до себе

Ціннісне ставлення до сім'ї, родини, людей

Ціннісне ставлення до праці

Ціннісне ставлення до природи

Ціннісне ставлення до мистецтва

Ціннісне ставлення до суспільства і держави

01.03

Підсумок роботи за тиждень

 

 

 

 

 

 

04.03

Робоча лінійка

 

 

 

Виготовлення вітальних листівок мамам та бабусям

 

 

 

05.03

 

 

 

 

 

 

 

06.03

 

 

 

 

 

 

 

07.03

Підсумок роботи за тиждень

 

Сімейний конкурс читців поезії Т.Г. Шевченка

 

 

 

 

11.03

Робоча лінійка

 

 

 

 

 

Святковий концерт до Міжнародного жіночого дня

 

12.03

Рейд-перевірка підручників

 

Бесіда «Дитячий травматизм»

 

 

 

 

13.03

 

 

 

 

 

 

Година спілкування до Дня визволення села від н/ф загарбників

14.03

 

 

 

 

 

Підготовка художніх номерів до свят

 

15.03

Підсумок роботи за тиждень

 

 

Трудовий десант «Приберемо рідну Землю»

 

 

 

18.03

Робоча лінійка

 

 

 

 

 

 

 

19.03

Рейд-перевірка класних куточків

 

 

 

 

 

 

20.03

 

 

 

 

 

 

Година спілкування до Дня визволення Єланця від н/ф загарбників

21.03

 

 

 

 

Випуск інформаційного бюлетеня до Міжнародного дня Землі

 

Година спілкування до Дня визволення Миколаївщини від н/ф загарбників

22.03

Підсумок роботи за тиждень

 

 

Операція «Пам'ятник»

 

 

 

 

Квітень  

Дата

Взаємодія з органами самоврядування

Орієнтири виховання

Ціннісне ставлення до себе

Ціннісне ставлення до сім'ї, родини, людей

Ціннісне ставлення до праці

Ціннісне ставлення до природи

Ціннісне ставлення до мистецтва

Ціннісне ставлення до суспільства і держави

01.04

Робоча лінійка

 

 

 

 

 

 

 

02.04

 

 

 

 

 

 

 

03.04

 

 

 

 

 

 

 

04.04

Рейд-перевірка зовнішнього вигляду

 

 

 

 

 

 

05.04

Підсумок роботи за тиждень

 

 

 

 

Конкурс гуморесок до Дня сміху

 

08.04

Робоча лінійка

 

 

 

 

 

Конкурс малюнків на спортивну тематику

 

09.04

 

Спортивні змагання до Всесвітнього дня здоров'я

 

 

 

 

 

10.04

Рейд-перевірка готовності до школи

 

 

 

 

 

 

11.04

 

 

Робота волонтерського загону «Милосердя»

 

 

 

 

12.04

Підсумок роботи за тиждень

 

 

 

 

 

 

15.04

Робоча лінійка

 

 

 

 

 

 

 

16.04

 

 

 

Операція «Чистий двір»

 

 

 

17.04

Рейд-перевірка класних кімнат

 

 

 

 

 

 

 

18.04

 

 

 

 

 

Підготовка художніх номерів до свят

 

19.04

Підсумок роботи за тиждень

 

 

 

 

 

 

22.04

Робоча лінійка

 

Бесіда «Дії учнів у разі аварій, катастроф, стихійних лих, а також непередбачуваних ситуаціях»

 

 

 

 

 

23.04

 

 

 

 

Операція «Мій квітник - найкращий»

 

 

24.04

Засідання станції ДП

 

 

 

 

 

 

25.04

 

 

Відвідування родин на дому

 

 

 

 

26.04

Підсумок роботи за тиждень

 

 

 

 

 

Виховний захід до Міжнародного дня пам'яті Чорнобиля

30.04

 

 

 

 

 

Підготовка художніх номерів до свят

 

 

 

Травень  

Дата

Взаємодія з органами самоврядування

Орієнтири виховання

Ціннісне ставлення до себе

Ціннісне ставлення до сім'ї, родини, людей

Ціннісне ставлення до праці

Ціннісне ставлення до природи

Ціннісне ставлення до мистецтва

Ціннісне ставлення до суспільства і держави

02.05

 

 

 

 

 

 

 

03.05

Підсумок роботи за тиждень

 

 

 

 

 

 

06.05

Робоча лінійка

 

 

 

 

 

 

 

07.05

 

 

 

 

 

Конкурс малюнків «Мами наші рідні»

 

08.05

 

 

 

 

 

 

Святковий мітинг до Дня Перемоги

10.05

Підсумок роботи за тиждень

 

Святкові заходи до Дня матері

 

 

 

 

13.05

Робоча лінійка

 

 

 

 

 

 

 

14.05

 

 

 

Операція «Чистий двір»

 

 

 

15.05

Рейд-перевірка підручників

 

 

 

 

 

 

16.05

 

Бесіда «Дії учнів у разі аварій, катастроф, стихійних лих, а також непередбачуваних ситуаціях»

 

 

 

 

 

17.05

Підсумок роботи за тиждень

 

 

 

 

 

 

20.05

Робоча лінійка

 

 

 

 

 

Підготовка художніх номерів до свят

 

21.05

Рейд-перевірка класних куточків

 

 

 

 

 

Святковий флеш-моб до Дня вишиванки

22.05

 

 

 

Операція «Мій  квітник найкращий»

 

 

 

23.05

 

 

 

 

 

 

Святкові заходи до Дня Європи

24.05

Підсумок роботи за тиждень

 

 

 

 

 

Виховний захід до Дня словянської писемності і культури

27.05

Робоча лінійка

 

 

 

 

 

 

 

28.05

 

 

 

 

 

Підготовка художніх номерів до свят

 

29.05

Рейд-перевірка щоденників за травень

 

 

 

 

 

 

30.05

 

Профілактика травматизму під час навчальної практики та під час літніх канікул

 

 

 

 

 

31.05

 

Свято Останнього дзвоника

 

 

 

 

 

 

docx
Додано
7 лютого 2022
Переглядів
3681
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку