Подорож до класичної Австрії. 4 клас НУШ

Про матеріал
Ця презентація до уроку з мистецтва допоможе учням поринути у чудову віртуальну подорож до Австрії. Під час презентації вони дізнаються про архітектурні споруди цього краю, познайомиться з дужо прекрасно столицією Відень.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Класична Австрія. Підготувала учитель Образотворчого мистецтва та рельєфного малювання,Керівник студій «Творчість на дотик» ХСШ ім. В. Г. Короленка. Кубанська Н. В.4 клас НУШ

Номер слайду 2

Сьогодні на урок до нас завітав Пан Олівець. Сьогодні нас очікує Австрія, держава, яка розташована в Центральній Європі. А що ви Знаєте про Австрію?

Номер слайду 3

Запрошую до відео подорожі до Австрії

Номер слайду 4

Розповідь учителя. Відень — прекрасна столиця Австрії, одне з найдавніших міст Європи, що має архітектуру незвичайної краси. Середньовічні австрійські замки й палаци — безперечна гордість країни. Вони розташовані по всій території Австрії, і кожен являє собою історичну цінність, вражає розкішшю і приголомшливою красою.

Номер слайду 5

Розповідь учителя. Характерною особливістю середньовічних замків є лаконічність і чіткість форм, відсутність примхливого оздоблення. Основою конструкції замку є прості геометричні форми.

Номер слайду 6

Розповідь учителя. На згадку про подорожі та чудові місця відвідувачі Австрії привозять сувеніри у вигляді найвідоміших пам’яток. Магнітики із зображеннями витворів австрійської архітектури можна зробити власноруч. Доцільно використати пластичні матеріали, які не потребують складної обробки.

Номер слайду 7

Інструкція з техніки безпеки під час роботи з пластілином Ліплення, фарбування виробів можна проводити тільки на пластиковій дощечці. Пластикову підкладну дощечку під час роботи необхідно розмістити у центрі робочої поверхні. Металеву чи дерев'яну стеку слід розмістити біля підкладної дощечки ліворуч — для ліворуких, праворуч — для праворуких учнів. Попереду пластикової дошки слід поставити відкриту дощечку з пластиліном чи глиною, поряд — чашку з водою. Біля чашки з водою обов'язково має бути серветка з тканини для витирання рук. У разі роботи з ліскою або міцною капроновою ниткою заборонено намотувати її на руки або на інші частини тіла. Не можна залишати шматочки глини чи пластиліну на столі чи парті, кидати чи струшувати їх на підлогу. Не можна торкатися брудними руками обличчя, очей. Після роботи слід витерти руки папером або паперовою серветкою, а потім ретельно їх вимити з милом.

Номер слайду 8

Зроби з пластичних матеріалів сувенір на згадку про Австрію!Виконайте спрощений малюнок обраного вами архітектурного шедевра. Потім скористайтесь уміннями, які отримали під час виготовлення рельєфних зображень. За потреби користуйтеся зразками поетапного виконання роботи.

Номер слайду 9

Гімнастика для очей разом з псом Патронем

Номер слайду 10

Оценіть роботу за допомогою фразеологізмівІнформацію зарубали на носіНе урок, а камінь спотикання. Гарно працювали. Дуже цікавий урок. Ох і заварили ми сьогодні кашу. Час кинутий на вітер. Хочу поділитися знаннями, що аж руки чешуться

Номер слайду 11

Дякую за увагу

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Вовк Віта
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Пов’язані теми
Мистецтво, 4 клас, Презентації
НУШ
Додано
21 березня 2023
Переглядів
643
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку