Подорож у місто Доброти

Про матеріал
Толера́нтність (від лат. tolerantia — «стійкість, витривалість»; «терпимість»; «допуск») — у загальному розумінні слова, — це «допустиме відхилення». Протилежність толерантності — це нетерпимість. Толерантність потрібно відрізняти від пасивної добровільності (адже таке пасивне прийняття не виражає позитивного значення судження, і не формує протилежності відхиленню) і від синкретизму. Через багатоаспектність феномену «толерантності» у теорії сучасного наукового знання мають місце різні підходи до розуміння цього феномену. Філософський аспект пропонує розгляд толерантності як готовності постійно і з гідністю сприймати особистість, річ або подію, як терпіння, терпимість, витримка, примирення. Політичний контекст центрує увагу на повазі до свободи іншої людини, її поглядів, думок, поведінки. Соціологія трактує толерантність як милостивість, делікатність, прихильність до іншого тощо.[1] У загальнопедагогічному контексті толерантність трактується як готовність прийняти інших такими, якими вони є, і взаємодіяти з ними на засадах згоди і порозуміння
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Година спілкування ПОДОРОЖ У МІСТО ДОБРОТИ

Номер слайду 2

Любі діти! Давайте разом із веселим смайликом виконаємо цікаві завдання та здійснимо нашу захоплюючу подорож у місто Доброти. Успіхів Вам!

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Усе в твоїх руках

Номер слайду 8

Гра «Утвори вірш» Як д…бр… ж…т… в д…бр…м… св…т..! С…нц… всм…х...ється в ясн…й бл…киті. Люд… в…с…л… , м…м… і т…т… . Д…м… і в шк…л… др…з…в б…г…т…!

Номер слайду 9

Що ж означає слово «добро»? Довідка Добро - корисна справа, вчинок. Доброта - чутливість, стан душі людини, що спонукає творити добро. Запам'ятайте: На добро слід завжди відповідати добром. Той, хто робить щось добре, не повинен чекати винагороди.

Номер слайду 10

Вправа “Незакінчене речення” Добра людина – це...

Номер слайду 11

ДЕРЕВО ЧАРІВНИХ СЛІВ

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Вправа «Так – ні !» • Допомагати по господарству. • Не вмиватися. • Берегти природу. • Галасувати, коли хтось відпочиває. • Добре вчитися. • Не слухати батьків. • Ділитися тим, що в тебе є з друзями. • Ображати тварин. • Любити батьків. • Сваритися .

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Номер слайду 18

ppt
Пов’язані теми
Психологія, Презентації
Додано
11 квітня
Переглядів
71
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку