Положення про конкурс

Про матеріал
Методичний кабінет — місце, де народжуються ідеї, вирує творчість, розробляють нові рецепти методичної роботи та освітньої роботи з дітьми. Це справжня «педагогічна кухня», у якій вихователь-методист — шеф і мотиватор — шукає родзинки педагогічного досвіду, надихає педагогів, організовує творчу взаємодію, створює дивовижні методичні шедеври.
Перегляд файлу

Положення про конкурс

«Педагогічна кухня: оригінальні рецепти від шефа»

Методичний кабінет — місце, де народжуються ідеї, вирує творчість, розробляють нові рецепти методичної роботи та освітньої роботи з дітьми. Це справжня «педагогічна кухня», у якій вихователь-методист — шеф і мотиватор — шукає родзинки педагогічного досвіду, надихає педагогів, організовує творчу взаємодію, створює дивовижні методичні шедеври.

Взявши участь у професійному конкурсі,  розкриєте свої таланти і поділитися власними вдалими рецептами педагогічної роботи з колегами та дітьми. Бажаємо успіху! Станьте переможцями!

1. Загальні положення

1.1. Конкурс «Педагогічна кухня: оригінальні рецепти від шефа» (далі — Конкурс) організовано з метою: підвищити творчу активність педагогів, стимулювати вихователів до професійної самореалізації, пошуку та упровадження ефективних форм і методів роботи з педагогами та дошкільниками; виявити й підтримати творчі ідеї та напрацювання педагогічних служб системи дошкільної освіти, стимулювати науково-методичну інноваційну діяльність педагогів; збагатити досвід вихователів ефективними формами роботи з педагогами, спрямованими на підвищення якості освітнього процесу закладу дошкільної освіти; поширити інноваційні ідеї вихователів щодо організації методичної роботи з педагогами, освітньої роботи з дітьми та просвітницької роботи з батьками вихованців; сприяти обміну перспективним досвідом методичної роботи; ознайомити із практичними здобутками найліпших вихователів закладу дошкільної освіти №12.

1.2. Конкурс організовує «Луцький заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №12».

1.3. Безпосередню роботу щодо проведення Конкурсу здійснює журі ЗДО№12. 1.4. Конкурсні роботи  оцінюються  з 1 вересня до 1 травня 2024 року.

2. Учасники Конкурсу та конкурсні роботи

 2.1. Учасники Конкурсу — вихователі закладу дошкільної освіти №12.

2.2. Для участі в Конкурсі приймають всі активності що продукує педагог щодо організації методичної роботи з педагогами, методичного супроводу освітньої роботи з дітьми та просвітницької роботи з батьками вихованців.

2.3. Тематика конкурсних робіт має висвітлювати як цілісну систему методичного супроводу освітньої діяльності педагогів закладу дошкільної освіти, так і окремі її аспекти.

3. Порядок проведення Конкурсу та визначення переможців

3.1. Конкурс проходить в один етап.

3.2. Для оцінювання робіт формують конкурсну комісію, до складу якої входять  спеціалісти закладу дошкільної освіти№12.

3.3. Конкурсна комісія переглядає заходи й обирає переможців Конкурсу.

3.4. Переможці Конкурсу отримають Почесні дипломи та цінні подарунки.

3.5. Організатори Конкурсу мають право засновувати номінації та вручати додаткові подарунки, залучати до співпраці партнерів Конкурсу, надавати змогу вручати подарунки учасникам Конкурсу партнерам, а також зацікавленим благодійним організаціям.

4. Умови участі в Конкурсі

4.1. Для участі в Конкурсі учасники мають написати заявку на ім’я директора 

 4.2. Заявка на участь у Конкурсі підтверджує те, що учасник погоджується з умовами його проведення.

4.3. Усі рішення з питань, що не обумовлені цим Положенням, конкурсна комісія ухвалює у робочому порядку, ураховуючи інтереси учасників Конкурсу.

docx
Додано
13 квітня
Переглядів
19
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку