"Поняття проєктування та етапи проєктування"

Про матеріал
Ознайомлення з поняттями "Проєктування" і "Проєкт" та основними етапами проєктування.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Для того,щоб виготовити виріб потрібно знати , як його виготовити ,з яких матеріалів ,у якій послідовності.Для цього треба опануватиоснови проєктування виробів,вивчити етапи проєктування.Вміючи виконувати прєктування виробів, ви зможете без проблем створювати різні вироби для власних потреб .Безсумнівно ,кожний проєкт має свої особливості та шляхи реалізації,але основні етапи проєктування є загальними для будь якого виробу. Отож розглянемо усі етапи проєктування : 1.Органызаційно – підготовчий 2. Конструкторський 3.Технологічний 4.Заключний

Номер слайду 4

Організаційно-підготовчий Конструкторський Технологічний Заключний

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Екіз – виробу виконується від руки з дотриманням пропорцій між частинами предмета. Він відображає зовнішній вигляд виробу , як його уявляє розробник.

Номер слайду 8

Кресленник – це зображення виробу,виконане за допомогою креслярських інструментів , із зазначенням усіх розмірів ,масштабу та інших даних,необхідних для виготовлення виробу.

Номер слайду 9

Конструкційні матеріали - це матеріали або сировина (дерево, метал, тканина, шкіра, скло, пластсмаса, гума, неткані, матеріали тощо.)

Номер слайду 10

Номер слайду 11

ppt
Пов’язані теми
Технології, 5 клас, Презентації
Додано
29 січня
Переглядів
128
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку