Портфоліо вчителя інформатики

Про матеріал
Портфоліо вчителя початкових класів та інформатики Зош І-ІІ ступеня села Рокита Дубечненської ОТГ Ковельського району
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Портфоліо. Вчителя початкових класів та інформатики. Шляхно Лариси Степанівни

Номер слайду 2

МЕТАпрезентувати результати навчально-виховної роботи для оцінки своєї професійної компетентності;здійснити аналіз, узагальнення та систематизацію педагогічного досвіду;систематизувати навчальні матеріали та напрацювання;сформувати план подальшого професійного навчання-зростання.

Номер слайду 3

Освіта: вища, закінчила Луцький національно технічний університет в 2019 роціСтаж: 3 роки. Посада: вчитель початкових класів, вчитель інформатики. Категорія: спеціаліст. Працюю в ЗОШ І-ІІ ст. с. Рокита з 2017р.

Номер слайду 4

ОСВІТАУ 2018 році закінчила навчання в Луцькому педагогічному коледжі та здобула кваліфікацію: ступінь бакалавр вчителя початкових класів з додатковою кваліфікацією вчителя інформатики. У 2019 році закінчила навчання в Луцькому національному технічному університеті та здобула кваліфікацію: ступінь вищої освіти магістр спеціальність 015 Професійна освіта спеціалізація 015.10 Комп’ютерні технології

Номер слайду 5

Номер слайду 6

МОЄ ПЕДАГОГІЧНЕ КРЕДО:«Навчати всіх дітей, незалежно від їхнього рівня, інтелектуального розвитку, щоб їм було цікаво, шукати стежку до кожного школяра, дати йому відчути себе творцем»

Номер слайду 7

МОЄ ЖИТТЄВЕ КРЕДО:«Бути людиною у всьому і завжди»МОЯ ПЕДАГОГІЧНА ФІЛОСОФІЯ:- розвивати, навчати, виховувати одночасно;- будувати роботу на позитивних емоціях вчителя та учня;- всебічно розвивати творчі здібності дітей;- формувати свідому, активну особистість та громадянина.

Номер слайду 8

ТЕМА САМООСВІТИ НАД, ЯКОЮ ПРАЦЮЮ:«Застосування активних форм роботи та інтерактивних технологій на уроках інформатики»

Номер слайду 9

   Інтерактивний(англ.)= “Inter” (взаємний) + “act” (діяти) “Інтерактивний”- означає сприяти, взаємодіяти чи знаходитися в режимі бесіди, діалогу з будь-чим (комп’ютером), чи з будь-ким (людиною).

Номер слайду 10

Спеціальна форма пізнавальної діяльності;Навчальний процес організовано так, що практично всі слухачі заохочені до процесу пізнання,;Має бути атмосфера доброзичливості, взаємопідтримки та співпраці;На занятті організується індивідуальна, парна, групова робота;Застосовуються дослідницькі процеси, ділові ігри, робота з документами, різними джерелами інформації, використовуються творчі завдання.ІНТЕРАКТИВ:

Номер слайду 11

Задачі інтерактивних методів навчання:розвиток комунікативних умінь і навичок;встановлення емоційного контакту між слухачами ;розвиток уміння працювати у команді, прислухатись до думки свого товариша;зняття нервового навантаження слухачів, можливість змінювати форми їх діяльності, переключати увагу на вузлові питання теми;пробудження інтересу та мотивації;розвиток навичок самостійного мислення та дій.

Номер слайду 12

Види інтерактивних методів. Метод мозкової атаки - це метод розв'язання невідкладних завдань за короткий час.  «Круглий стіл» - метод проведення заняття із слухачами які, як правило, мають досвід роботи, практичний діяльності з питання, що обговорюється.

Номер слайду 13

Дискусія –активний метод проведення занять, покликаний мобілізувати практичні й теоретичні знання, погляди слухачів на проблему, що розглядається. Ситуаційний аналіз полягає в тому, що слухачі, ознайомившись з описом проблеми, самостійно аналізують ситуацію, діагностують проблему й надають свої ідеї й рішення в дискусії з іншими слухачами.

Номер слайду 14

ВІДКРИТІ УРОКИ«Створення та налагодження діаграм різного типу, вибір типу діаграми» у 2018р.«Коли повертаються із вирію перелітні птахи? Облаштування гнізд, насиджування та виведення пташенят» у 2019р.«Ділення круглого числа на кругле способом добору (90:30). Розв’язування задач вивчених видів» у 2020р.«Традиції збереження здоров’я в родині» у 2020р.

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Номер слайду 18

ВІДКРИТІ ВИХОВНІ ЗАХОДИ: Свято Нового року в 2018р. Виховний захід «Свято Матері» у 2019р. Виховний захід «Свято Осені» у 2020р.

Номер слайду 19

Свято Нового року в 2018р.

Номер слайду 20

Виховний захід «Свято Матері» у 2019р.

Номер слайду 21

Виховний захід «Свято Осені» у 2020р.

Номер слайду 22

Номер слайду 23

Номер слайду 24

Сприяти участі дітей у шкільних конкурсах, олімпіадах. Надсилати методичні розробки, уроки, виховні заходи до періодичних видань. З метою підвищення педагогічної майстерності займатися самоосвітою. Поповнювати матеріали уроків, шкільних та позашкільних заходів. Приймати участь в професійних конкурсах. Підвищувати професійну категорію ПЛАНИ НА МАЙБУТНЄ

Номер слайду 25

Навчальний рік. Участь в МО2020 Акціон методичних ідей. Інтерактивні форми організації навчальної діяльності молодших школярів на уроках математики2020 Аналіз результатів контрольних зрізів знань 3-4 класів та ДПА учнів 4 класу.2020 Відкритий урок з основ здоров’я “Традиції збереження здоров’я в родині”2020 Зміни в програмі з інформатики (5-9 клас)2021 Аукціон методичних ідей «Компетентнісний урок»

Номер слайду 26

Навчальний рік. Участь в педрадах, семінарах2020 Роль інтерактивних технологій у розвитку учнів до самонавчання2021 Виступ на педраді: «Причини успішності та неуспішності учнів початкових класів »

Номер слайду 27

КУРСИ

Номер слайду 28

Номер слайду 29

МОЇ НАГОРОДИ

Номер слайду 30

Дякую за увагу!

pptx
Пов’язані теми
Інформатика, Інші матеріали
Додано
4 червня 2021
Переглядів
856
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку