Портфоліо вчителя початкових класів "Використання ігрових технологій на уроках в початковій школі"

Про матеріал

Опис досвіду роботи вчителя початкових класів. Матеріали до атестації.Тема:"Використання ігрових педагогічних технологій на уроках в початковій школі"

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Портфоліо. Кириченко Марини Анатоліївни. Вчителя початкових класів. Філія «Іскрівський ЗЗСО І-ІІ ступенів»Опорного навчального закладу «Скороходівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів»

Номер слайду 2

Кириченко Марина Анатоліївна1989 рік народження. Освіта: повна вища. Навчальний заклад: Харківська гуманітарно-педагогічна академія, 2012р. Фах за дипломом: «Початкова школа»Кваліфікація: Вчитель початкової школи, вчитель англійської мови початкової школи Посада: Вчитель початкових класів. Стаж педагогічної роботи: 10 років. Рік попередньої атестації: 2018 Кваліфікаційна категорія: «Спеціаліст ІІ категорії»Будьмо знайомі

Номер слайду 3

Мій диплом

Номер слайду 4

Педагогічне кредо: «Навчати дітей так, щоб навчання принесло радість дітям і задоволення вчителеві» Життєве кредо: «Ніколи не зупинятись на досягнутому, мети досягне той, хто її прагне»

Номер слайду 5

Науково-методична проблема:«Використання ігрових педагогічних технологій на уроках в початковій школі»

Номер слайду 6

«Гра має важливе значення в житті дитини… Якою буде дитина в грі, такою вона буде і в праці, коли виросте. Тому виховання майбутнього діяча відбувається перш за все в грі» А. С. Макаренко«Навчайте граючись, а граючись навчайте»В. О. Сухомлинський

Номер слайду 7

Актуальність теми. Використання ігрових технологій навчання на уроках в початкових класах створюють умови кращого засвоєння нового матеріалу та активізації пізнавальної діяльності учнів, де саме учень сам відкриватиме знання та власну компетентність у різних галузях життя.

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Ігрові технології навчання – це особливий метод навчання, який передбачає засвоєння навчального матеріалу та змісту освіти, формує взаємодію педагога і здобувача освіти за допомогою гри, а також допомагає знайти та отримати бажану ціль, тобто досягти певного результату.

Номер слайду 10

Педагогічне зростання. Курси підвищення кваліфікаціїПереваги ігрової діяльності

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Ігрові технологіі на моїх уроках

Номер слайду 13

Моя педагогічна філософія Розвивати, навчати і виховувати особистість одночасно. Створення здорового мікроклімату в дитячому колективі, формування позитивних емоцій, взаємин їх регулювання та корекція. Створення умов для розвитку інтелекту школярів, їхніх здібностей, пізнавальних інтересів. Сприяти самореалізації особистості та всебічному розвитку. Враховувати індивідуальні, вікові та психологічні особливості учнів. Вивчати, шукати, думати,співпрацювати,братися за діло та адаптуватися

Номер слайду 14

Принципи роботи індивідуальний систематичність, різноманіття характер регулярність форм, методів науковість наочність доступність всебічність об’єктивність диференційований підхід гласність єдність вимог наступність,«Якщо я чую, бачу, обговорюю, й роблю, - Я здобуваю знання і навички. Якщо я передаю знання і досвід іншим,Я стаю майстром.»

Номер слайду 15

Впроваджувати інноваційні методинавчання і виховання. Створити умови для всебічногорозвитку дитини. Розвивати творчі здібностіучнів. Сприяти самоактуалізаціїтворчого потенціалуучня. Здійснювати диференційованенавчання. Приділяти увагусамоосвіті вчителя і учня. Напрямки роботи

Номер слайду 16

Правила педагогічної майстерностініколи не зупинятися на досягнутомузайматися самоосвітою, вчити і вчитися самійділитися з дітьми своїм досвідом намагатися бути прикладом для дітей у всьомувідповідати сучасності та змінам у системі реформування освіти. Майстерність вчителягармонія,свідома поведінка,уміння спрямувати активність особистості на її розвиток,передбачений і точний розрахунок,найкраще досягнення результату.

Номер слайду 17

Форми уроків

Номер слайду 18

Результати педагогічної діяльностіКурси вчителів початкової школи, тривалістю 72 години, 31.10.2022-31.10.2021, ПАНО;Курси вчителів англійської мови, тривалістю 72 години, 13.02.2023-23.02.2023, ПОНО;Онлайн-курс «Права людини в освітньому просторі»,тривалістю 10 годин,25.12.2022, «Еd. Era» ;Онлайн-курс «Домедична допомога»,тривалістю 3 години, 25.12.2022, «Еd. Era» ;Онлайн-курс «Недискримінаційний підхід у навчанні»,тривалістю 32 години, 25.12.2022, «Еd. Era» ;Онлайн-курс «Онлайн-курс для вчителів початкової школи», тривалістю 60 годин, 22.12.2020, «Еd. Era» ;Онлайн-вебінар «Як зацікавити та мотивувати учнів у вивченні іноземної мови», тривалістю 2 години, 22.12.2020, «На урок»

Номер слайду 19

Сертифікати про прожодження курсів

Номер слайду 20

Самоосвіта

Номер слайду 21

Номер слайду 22

Загальна кількість годин самоосвіти - 251

Номер слайду 23

Номер слайду 24

Позаурочна діяльність

Номер слайду 25

Наше дозвілля

Номер слайду 26

Пізнати і навчити дитину у цій складній справі немає готових рецептів. Але вважаю, що насамперед треба зрозуміти дитину як особистість, розгледіти її індивідуальні особливості. "Прив'язуючи" навчальні завдання до життєвого досвіду дитини, використовуючи сучасні технології досягаю поставленої мети самореалізації кожної дитини. Завданням для мене є зробити процес навчання та виховання захоплюючим та радісним. І тут важливе все: посмішка, доброзичливий тон, мистецтво спілкування, почуття гумору. АЛЕ НАЙВАЖЛИВІШИМ Є ЛЮБОВ ДО ДИТИНИ!

Номер слайду 27

Моя сім’я – моя гордість

Номер слайду 28

Моє хобі

Номер слайду 29

Сприяти участі дітей у шкільних конкурсах, олімпіадах. Надсилати методичні розробки, уроки, виховні заходи до періодичних видань. З метою підвищення педагогічної майстерності займатися самоосвітою. Поповнювати матеріали уроків, шкільних та позашкільних заходів. Приймати участь в професійних конкурсах. Підвищувати професійну категорію Плани на майбутнє

Номер слайду 30

Дорогу я обрала у житті таку,Яку сама обрать хотіла.І скільки я по цій дорозі йду,Ніколи про свій вибір не жаліла.І завжди я гордитись буду тим,Що доля саме так у мене склалась. Якби ще раз прийшлося обирать,Я б ні хвилини не вагалась…

Номер слайду 31

Хай вам щастить! Нехай завжди з вами буде удача! А спілкування з дітьми приносить лише задоволення!!!Дякую за увагу!

Номер слайду 32

В презентації використано ресурси Інтернету

pptx
Додано
27 березня 2023
Переглядів
1121
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку