Добірка YouTube-каналів з майстер-класами на різноманітну тематику, за допомогою яких ви зможете втілити у життя свої творчі ідеї та навчитися тому, про що давно мріяли!

Літо – час для нового. Хтось із вчителів обов'язково скаже, що влітку треба виключно відпочивати, і це правильно! Однак відпочинок – ніщо інше, як зміна діяльності. Тому, коли ж приділити час для втілення творчих планів, а також навчитись тому, про що давно мріяли, але все бракувало часу? Звісно, під час відпустки!

Ми створили добірку з 10 YouTube-каналів з різноманітними майстер-класами, переглядаючи які, ви зможете відкрити для себе нові творчі горизонти та навчитись чогось нового!

1. «На всі руки»

«На всі руки» – канал, на якому представлені яскраві та зрозумілі відеоінструкції з влучними порадами щодо того, як зробити оригінальні речі для дому та саду своїми руками з підручних матеріалів.


2. «Смачна справа»

«Смачна справа» – канал для тих, хто обожнює готувати, щодня відкриваючи для себе щось нове, а також любить балувати близьких та рідних смачненьким.

Використовуючи представлені на каналі відеоінструкції, ви у короткий строк зможете швидко опанувати прості та водночас оригінальні ідеї рецептів, а восени поділитись знахідками з колегами чи втілити яскраві ідеї з учнями під час уроків трудового навчання!


3. «Дім Дизайн Інтер'єр»

«Дім Дизайн Інтер'єр» – канал, де зібрані ідеї, якими можна надихнутися для створення затишку в навчальному кабінеті чи у власній оселі.

Перед вчителями, які до початку навчального року мають облаштувати осередки у кабінеті відповідно до вимог НУШ, стоїть складне завдання. Але зробити ремонт, створити справжній затишок чи креативне середовище можна і без вкладання значних коштів. Як? Підійдіть творчо, використовуйте наявні чи реалізуйте власні ідеї!


4. «Прості малюнки»

«Прості малюнки» – добірка з понад 500 майстер-класів, які просто і зрозуміло показують, як з перших штрихів створюється яскраве зображення практично на будь-яку тематику.  
Ви давно мріяли власноруч створювати чудові малюнки, але не впевнені, що у вас є хист до цього? Навчитися будь-чого можна й у дорослому віці! Головне – зрозуміти принцип і закріпити навичку практикою. Вам допоможуть у цьому уроки-відеодемонстрації.   


5. «Танці Для Початківців. Уроки»

«Танці Для Початківців. Уроки» – добірка з понад 200 майстер-класів для початківців та досвідчених танцівників у таких напрямках, як хіп-хоп, брейк-данс, хаус та шаффл. Інформативно, доступно, зрозуміло! Танцювати легко!


6. Yuri Ostr

Yuri Ostr – канал, на якому зібрано понад 200 ідей та показана покрокова інструкція, як зробити власноруч з підручних матеріалів іграшкові моделі складних механізмів (побутову техніку, іграшкову зброю, настільні ігри тощо).
Представлені майстер-класи, здатні закохати школярів і дорослих у фізику, просто та зрозуміло продемонструвавши, як саме працюють і де використовуються закони механіки та електрики.

Втілюючі ідеї, зі школярами можна навчатися та гратися одночасно, створюючи разом власні проекти в межах STEM-навчання.


7. Paper Folds

Paper Folds – канал, присвячений створенню непересічних іграшкових моделей у техніці оріґамі. На каналі можна переглянути понад 1000 майстер-класів, за допомогою яких можна осягнути ази цього мистецтва чи підвищити свою майстерність.


8. Gamejulia

Gamejulia – канал, що може стати справжньою знахідкою для школярів, а також дорослих, які багато часу проводять із дітьми.

На цьому ресурсі представлені ідеї створення оригінальних іграшок, святкових листівок, фокусів та різноманітних поробок, які неодмінно сподобаються школярам будь-якого віку.


9. Elenatolstaya

Elenatolstaya – канал, присвячений майстертехнології сухого валяння іграшок із вовни. На кожному майстер-класі автор каналу Олена Толстая демонструє, як
створюються яскраві іграшки. А увімкнувши субтитри, можна переглянути коментарі до кожної дії майстра (огляд способів валяння, матеріали, інструменти тощо).


10. Tanya Pyshchyk

Tanya Pyshchyk – канал, у відеодемонстраціях якого майстриня Таня Пінчук ділиться секретами створення непересічних листівок, авторських блокнотів, подарункових пакунків та предметів декору.


Створювати щось власноруч – надзвичайно захопливий процес! Відважтесь втілити мрію, на здійснення якої раніше не було часу! Вчиться новому, дозвольте потенціалу стати непересічним вмінням! Проведіть відпустку з радістю і користю!

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter