Добірка майстер-класів по створенню яскравих подарункових 3D листівок на весняну тематику, які можна зробити власноруч зі школярами.

Весна вже почалася і це чудово! Ще декілька днів і святкуватимемо 8 березня. Тому саме час готувати подарунки! Цього разу пропонуємо спробувати зробити вітальні листівки способом рop-up.

Pop-up card – це техніка виготовлення листівок, які включають об'ємні форми, що автоматично розкладаються при їх розгорненні та складаються при згортанні такого паперового подарунка.

1. Квітковий букет у пакунку

Цю поробку можна виконати під час уроку праці зі учнями навіть молодшої школи. Листівка за цією ідею досить ефектна, при цьому надзвичайно проста у виконанні і не потребує ніяких спеціальних навичок.


2. Яскраві метелики

Листівка оздоблена кольоровими метеликами може стати чудовим подарунком до березневих свят і не тільки. Адже метелики є символом відродження, яке відбувається у природі на початку весни.


3. Букет квітів

Дивовижний 3D букет з паперових квітів можна зробити власноруч, і це зовсім нескладно. Для цього необхідно всього попередньо вирізані заготівки склеїти відповідним чином.


4. Веселка

Барвиста 3D веселка розкинеться у всій красі, щойно буде розгорнуто подарунок. Цю цікаву ідею яскравої святкової картки можна присвятити не лише до весняних, а і до інших свят.


5. Коробочка з квітами

Цікава ідея поєднання святкового пакунка і оздобленої квітами листівки, яку можна зробити одночасно різнобарвною.

Для виконання подарунку такого типу знадобиться окрім кольорового паперу картон і декілька шпаточків різнобарвного пакувального паперу.


6. Листівка з несподіванкою

Коли дивишся на розміри поштівки, і на думку не спадає, що всередині може поміститися така величезна квітка! Секрет у правильних вигинах, які розрівнюються, щойно розгортаєш листівку.

7.  Весняний голуб

Така листівка, не дивлячись на те, що в ній обмаль кольорів, є досить красивою завдяки фігурності внутрішніх контурів. Для її створення потрібні гострі маленькі ножиці, 1 аркуш будь-якого кольорового, а також аркуші білого паперу.


8.  Листівка з об'ємним бутоном квітки

Для виготовлення такого подарунку знадобиться картон, 9 аркушів кольорового паперу та блискуче оздоблення (наприклад, паєтки). Також для більшого наближення до природної квітки, можна додати листя, зроблене з зеленого паперу.


9.  Твіст-листівки

Твіст-листівка є одним з найбільш розповсюджених елементів при створенні лепбуку https://naurok.com.ua/post/metod-lapbook-yaskravo-tvorcho-piznavalno, Однак такий прийом цікавий та ефектний і сам по собі завдяки наявності всередині рухливого елементу. Так, при розгортанні, всередині основної міститься ще одна листівка, яка розміщується перпендикулярно до основної.


10.  Кошіль квітів

Ідея оригінальної листівки, втілити яку буде під силу школярам будь-якого віку.

При створенні такого подарунку, окрім кольорового, рекомендуємо використовувати барвистий пакувальний папір контрастних відтінків. Це дозволить підкреслити виразність всіх складових елементів поробки.


Сподіваємось, що учні щиро вподобають запропоновані ідеї святкових листівок! Готуючи зі школярами саморобки, мимохідь зазначте, що найдорожче, що одна людина може подарувати іншій - це власний час та щира увага, а день на календарі не єдиний привід зробити рідним і близьким приємне!

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter