Школа

20 сценаріїв до свята Останнього дзвоника з бібліотеки «На Урок»

Добірка сценаріїв, виховних заходів та розкладок до свята.

Хочеться, аби навчальний рік завершився на позитивній ноті. Тому особливо велике значення приділяють сценарію святкової лінійки чи концерту. Якщо ви ще перебуваєте у пошуку хороших матеріалів на кінець року – неодмінно використайте нашу добірку сценаріїв та розкладок, які вам точно стануть у пригоді чи надихнуть на власні творіння.

Тема: Сценарій «Свято останнього дзвоника»
Автор:Хворостова Оксана Володимирівна
Про матеріал: Проведення свята останнього дзвоника у школі. Запропонований сценарій був випробуваний в умовах невеликої школи, причому, основний, тобто випускними були учні 4-го та 9-го класів. Реалізація сценарію здійснилася успішно, і, цілком можливо його застосування і в 11 класах. Пісні, вірші, флешмоб пропонуються, але тут є поле для творчості в кожній конкретній школі.


Тема: Сценарій «Свято останнього дзвоника»
Автор: Яковенко Тетяна Валентинівна
Про матеріал: Розробка сценарію для використання на урочистій лінійці, присвяченій завершенню навчального року. Може бути використана у будь-якому закладі освіти.


Тема: Сценарій свята Останнього дзвоника для 1-9 класів «Срібний дзвоник кличе в літо»
Автор: Коханюк Ольга Анатоліївна
Про матеріал: Сценарій розраховано на учнів 1-9 класів. Має художньо-естетичне спрямування. У сценарії міститься текст для 1 класу та для випускників (9 класу), також передбачено використання пісень, танець.


Тема: Сценарій для 4 класу «Прощавай, початкова школо!»
Автор: Пархоменко Наталія Юріївна
Про матеріал: Сценарій випускного свята для 4 класу. Матеріал містить слова дітей, батьків, вчителя. У сценарії вказані пісні для свята, танці. Цікавим моментом свята є запалювання родинного вогню та утворення нової класної родини 5 класу. Особливо захоплює виконання вальсу разом з батьками: дівчатка – з татами, а хлопчики – з мамами. Класна родина – це справжня, дружна сім'я.


Тема: «Скликав до школи нас дзвоник останній…» Сценарій випускного вечора у 4 класі
Автор: Трегуб Наталя Миколаївна
Про матеріал: Матеріал містить сценарій випускного вечора для учнів 4-го класу. Даний матеріал може бути використаний вчителями початкових класів в позаурочний час. Вашій увазі пропонується сценарій випускного вечора. Одним з найбільш важливих і в той же час дуже сумних, це момент розставання з початковою школою. Хочеться, щоб цей момент діти запам'ятали на все життя. У даному сценарії представлені вірші та пісні на шкільну тематику, привітання для учнів і їх батьків.


Тема: Останній дзвоник «Весняний вальс» – сценарій свята
Автор: Ворона Тетяна Степанівна
Про матеріал: Розробка сценарію адаптована до використання на лінійці будь-якої школи. Містить урочистий текст прозового та віршованого формату.


Тема: Свято останнього дзвоника
Автор: Майборода Олена Михайлівна
Про матеріал: Свято Останнього дзвоника проводилося в Комунальному закладі «Зеленогайський спеціальний загальноосвітній навчально-виховний комплекс», розробка пристосована для дітей з особливостями психофізичного розвитку.


Тема: Сценарій «Свято останнього дзвоника»
Автор: Турупалова Лариса Олексіїівна
Про матеріал: Сценарій можна використовувати на свято Останнього дзвінка для 1-11класів.


Тема: «Останній малиновий шкільний дзвінок»
Автор: Сікора Зоя Іванівна
Про матеріал: Свято останнього дзвоника завжди показове і одне з найважливіших. Цей день запам’ятають 11 клас – бо це їх останнє шкільне свято, 1 клас – бо це їх перший останній дзвінок, так й інші зрадіють приходу літа, тепла та безлічі вільного часу.


Тема: «Скликав у школу нас дзвоник останній!»
Автор: Сікора Зоя Іванівна
Про матеріал: Сценарій для проведення святкової лінійки за участі всієї школи. Матеріал розроблено з урахуванням сучасних освітніх потреб, технологічного прогресу, суспільних особливостей.


Тема: «Весело всміхається травень, бо скінчилась навчання пора!»
Автор: Сікора Зоя Іванівна
Про матеріал: Сценарій урочистої лінійки з нагоди свята Останнього дзвоника «Весело всміхається травень, бо скінчилась навчання пора!» розкриє чудовий світ останнього свята освітньої пори. Сценарій стане у нагоді педагогам-організаторам, класним керівникам, заступникам директора з виховної роботи.


Тема:  Сценарій свята Останнього дзвоника
Автор: Саварська Ольга Григорівна
Про матеріал: Сценарій свята Останнього дзвоника можна використовувати класним керівникам, педагогам-організаторам, адміністрації школи. Тут містяться вірші-привітання для першокласників, випускників в музичному супроводі.


Тема: Свято «Останнього дзвоника»
Автор: Гагола Оксана Іванівна
Про матеріал: Сценарій проведення свята, що підбиває підсумок навчальному року, приймає нових першокласників до своїх лав; розкриває красу, багатство та значення шкільних років у житті кожного.


Тема: Сценарій до свята Останнього дзвоника
Автор: Бучинська Леся Михайлівна
Про матеріал: Готова розробка сценарію для проведення свята останнього дзвоника із словами ведучих, першокласників та одинадцятикласників.


Тема:  Сценарій свята Останнього дзвоника
Автор: Циганчук Наталія Олегівна
Про матеріал: Сценарій свята, розрахований, що на святковій лінійці будуть дев’ятикласники. Можна адаптувати під будь-яку школу.


Тема: Сценарій урочистої лінійки до свята Останнього дзвоника
Автор: Комарницька Наталя Миколаївна
Про матеріал: Сценарій урочистої лінійки. Розрахований на виступи  випускників дитячого садочку та учнів 9 класу.


Тема: Сценарій заходу «Останній дзвоник кличе»
Автор: Гречаник Вікторія Володимирівна
Про матеріал: Останній дзвінок — велике загальношкільне свято, яке адресоване випускникам, вчителям і батькам. Церемонія включає виступи гостей, директора, першої вчительки, батьків, вітання першокласників, напутнє слово учнів 11-х класів.


Тема: Виховний захід «Останній дзвоник»
Автор: Стандрет Галина Несторівна
Про матеріал: У травні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас свято Останнього дзвоника. Цей матеріал призначений для педагогів-організаторів, які займаються організацією свята в позашкільному закладі та школі.


Тема: Виховний захід «Срібний дзвоник дзвенить випускникам»
Автор: Заболотна Юлія Владиславівна
Про матеріал: Сценарій проведення виховного заходу, присвяченого завершенню навчального року. Містить напутнє слово прийдешнім школярам, стимулює збереження й примноження шкільних традицій.


Тема: Розкладка «Останній дзвоник»
Автор: Онищак Вікторія Семенівна
Про матеріал: Розкладка «Останній дзвоник». Фон і дзвоник взяті з мережі Інтернет. Формат аркушів файлу А4. Матеріал готовий для друкування.


Маєте ще кращі сценарії? Неодмінно додавайте їх до Бібліотеки проекту «На Урок», аби зробити освітній простір ще більш розмаїтим.

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter