Розповідаємо про новий конкурс і ключові правила участі у ньому.

Хто, як не вчителі, більше за всіх очікували літо? Адже нарешті можна зітхнути з полегшенням, відкласти зошити та календарні планування і приділити увагу особистим справам. Хтось поїде у відпустку, хтось просто влаштує собі повний релакс, хтось займатиметься саморозвитком, а хтось зможе взяти участь у цікавих конкурсах!

Так-так, літо – саме час для вдумливого підвищення професійної майстерності, а ще це чудовий шанс для перемог та отримання приємних подарунків. Цікаво, чи не так? У такому разі мерщій долучайтеся до нового конкурсу від проекту «На Урок» під назвою «Вчительска десятка»!

Наш новий конкурс проходить під знаком партнерства. Ми впевнені, що досягти значних успіхів та торкнутися зірок освітянського небосхилу можна тільки разом, тому прагнемо створити зручне онлайн-середовище для сучасних та впевнених у собі вчителів.

Хто такий сучасний учитель? Це той, хто прагне розвитку, відкритий до нового, не боїться знаходити нетривіальні підходи та готовий ділитися своїми надбаннями з колегами. І ми знаємо, що на на нашій платформі зібралися саме такі чудові педагоги-новатори!

А пам’ятаєте, як все починалося? Ви додавали розробки своїх уроків чи позакласних заходів до Бібліотеки «На Урок», аби поділитися ними з іншими вчителями та дізнатися щось нове. Настав час виходити на новий рівень! Покажіть, як ви використовуєте нові технології чи вдосконалюєте класичні підходи, дайте практичні поради та допоможіть прикладом! І отримайте за свої старання приємні подарунки.


Онлайн-простір як ключовий осередок реалізації вчительського партнерства (дискусія)

Що для цього треба?

Умови прості: додайте до Бібліотеки «На Урок» 10 унікальних авторських розробок уроків/шкільних чи позакласних заходів/методичних рекомендацій тощо. Це дуже просто, головне дотримуватися Умов публікації.

Як це буде?

Після того, як розробки будуть додані, вони передаються на модерацію. Під час неї буде перевірена унікальність матеріалів, та чи не публікувалися вони раніше на інших освітянських ресурсах (власний блог чи шкільні сайти не рахуються).

Що далі?

Представлені розробки не просто стануть чудовою підмогою вашим колегам, вони автоматично вносять вас до переліку претендентів на суперпризи – 10 планшетів ImPAD P101! Призи будуть розіграні за допомогою сервісу random.org. Це дозволить виключити людський фактор та гарантувати цілковиту чесність і прозорість. До речі, список претендентів на отримання планшетів буде доступний на сторінці конкурсу. 

Потребуєте більше інформації? Зазирніть на сторінку конкурсу!

Які додаткові переваги ви отримаєте?

Ви станете повноправним членом масштабної вчительскої спільноти, зможете поділитися власними надбаннями та користуватися цікавими педагогічними знахідками колег. Забудьте про відсутність натхнення! Навіть якщо здається, що нових ідей вже немає і не може бути, просто зазирніть до Бібліотеки, ви точно знайдете справжню перлину!

Ви станете своєрідним онлайн-наставником для колег і зможете розвиватися разом з ними. Це, погодьтеся, значно простіше та цікавіше, ніж долати весь шлях самотужки. А ще, найактивніші члени освітянської спільноти отримають унікальну можливість провести на платформі «На Урок» вебінар, якій побачать тисячі колег! Головна умова – потрібна та цікава для вчителів тема.

І це ще не всі родзинки. Кожному, хто додасть до Бібліотеки 10 розробок, ми подаруємо безкоштовне свідоцтво з будь-якого вебінару від освітнього проекту «На Урок». І, звісно, не варто забувати про електронні дипломи учасника конкурсу та офіційні сертифікати за кожну розробку.

Наша мета – створити онлайн-середовище для професійного спілкування та співробітництва педагогів з усіх куточків України. Разом йти до мети, створювати кращу школу – легше та цікавіше! Долучайтеся!

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter