2021 рік на фінішній прямій! Але це не означає, що можна розслабитися. Ні, саме час дізнатися ще більше, отримати ще більше порад та натхнення для продуктивної роботи. І щоб допомогти педагогам впоратися з цим важливим завданням, ми підготували 4 цікаві вебінари, присвячені:

  • таємницям роботи з онлайн-дошками;
  • створенню ментальних мап;
  • організації цікавих тестувань;
  • проведенню незабутніх експериментів.

Розвиток навичок ХХІ століття на уроках англійської мови за допомогою онлайн-сервісів Jamboard та WordWall

Без чого не обійтися під час уроку? Звісно, без шкільної дошки! Саме вона значно допомагає спростити подачу матеріалу: на дошці зручно малювати схеми, можна творчо розмістити наочні матеріали, а також це незамінна річ для інтерактивної роботи у класі! Насправді звичайна дошка може стати чудовим інструментом для розвитку в учнів навичок XXІ століття. Але що робити на дистанційці або в умовах змішаного навчання? Замінити традиційну дошку зручним онлайн-сервісом!

Одним із таких сервісів є WordWall:

Бажаєте дізнатися більше про онлайн-дошки Jamboard та WordWall, а також отримати корисні поради щодо розвитку м'яких та твердих навичок школярів? Тоді неодмінно завітайте на вебінар Ігоря Андрієнкова. Додатковий бонус для учасників вебінару: кейс методів, прийомів та технологій для роботи з учнями на уроках англійської мови.

Долучитися 13 грудня о 18:00 (понеділок)

«Mind map» – від мальованої карти до гармонійно збалансованої особистості дитини з ООП

Навчання дитини з ООП має свої тонкощі! І вчитель інклюзивного класу має врахувати їх усі (без винятків!). Щоби забезпечити учневі ефективне навчання, необхідно адаптувати інформацію відповідно до рівня сприйняття дитини та її потреб. Одним із найдієвіших онлайн-інструментів, які допоможуть впоратися із цим завданням, є мальовані «карти розуму».

Пригадаймо алгоритм роботи:

Як створити таку карту? Завітайте на вебінар Сергія Зайцева та отримайте безліч корисних порад! А ще ви дізнаєтеся, які інтернет-ресурси варто використати під час розробки інтелект-мапи. 

Долучитися 14 грудня о 18:00 (вівторок)

Testing season: tips, tools, strategies

Тестування – чудовий інструмент для перевірки засвоєння рівня набутих учнями знань. Це швидко, зручно та ще й неймовірно цікаво: кожен педагог знає, як учні полюбляють проходити тести. Звісно, не будь-які, а креативні та цікаві. Тож під час розробки тестувань варто врахувати безліч нюансів!

Які види тестувань просто обожнюють школярі?

Створюючи тести до уроку, просто необхідно пам’ятати про те, що оцінювання мають бути інклюзивними, а дітей варто готувати до тесту заздалегідь. Як саме? Про все це розповість Ганна Дудіч у межах вебінару. 

Долучитися 15 грудня о 18:00 (середа)

Як прості експерименти наповнюють сенсом практичний складник адаптаційного циклу природничо-наукових предметів

Який учитель природничого циклу відмовиться провести експеримент, що вразить учнів? Але будьмо відвертими: не у всіх класах є спеціальне обладнання. Утім, сумувати не варто! Адже для проведення багатьох дослідів нерідко достатньо підручних матеріалів. Так-так, іноді варто просто озирнутися навкруги!

А ще зробити урок природничо-наукового циклу незабутнім допоможуть прості онлайн-ресурси:

Як розвинути ключові компетентності школярів? І як зробити цей процес цікавим? Олександр Козленко відповість на ці запитання у межах вебінару! 

Долучитися 17 грудня о 16:00 (п'ятниця)

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter