Шукаєте цікаві можливості для підвищення кваліфікації? Втомилися від сухих конспектів та однотипних завдань? Тоді пропонуємо привнести у своє життя трохи радощів та натхнення. А допоможуть у цьому наші вебінари, завдяки яким ви дізнаєтеся:

  • як стати ближче до дітей за допомогою ТікТок;
  • як застосувати метод проєктів в інклюзивному класі;
  • як зацікавити дітей біологією за допомогою цікавих досліджень.

Учителювання в TikTok: практичні поради зі створення профілю та його наповнення контентом

Соцмережами зараз косритуються всі, особливо учні. Тож і вчителям варто дізнатися про них якомога більше. Причому бажано досліджувати не тільки платформи для спілкування, а і розважальні. Чому? Вони користуються найбільшим попитом серед школярів. Наприклад, TikTok останнім часом буквально б’є всі рекорди! Фішка сервісу – короткі та здебільшого розважальні відео. Здавалося б, як вони можуть поєднуватися з освітою? Але деякі з українських учителів уже «увірвалися» на платформу та активно поширюють навчальний контент, який користується неабиякою популярністю!

На яких учителів можна підписатися у ТікТок?

У межах вебінару говоритимемо якраз про цей популярний додаток! Наталія Венгрин допоможе вам розібратися в інструментах ТікТок. Також ви дізнаєтеся, як цей сервіс допоможе говорити зі школярами однією мовою, а також про те, як надихати дітей на вивчення вашого предмету. 

Долучитися 22 листопада о 18:00 (понеділок)

Метод проєктів в освітньому середовищі для дітей із особливими освітніми потребами: практично та ефективно

Учителі знають, як знайти підхід ледь не до кожної дитини! А як щодо дитини з ООП? Кожен учень унікальний та потребує особливого підходу. І варто розуміти, що школярам з ООП, можливо, потрібно трохи більше уваги учителя. Хороша новина: навчальні проєкти однаково добре працюють для всіх!

Ви можете скористатися нашими готовими проєктами для індивідуальної та групової роботи. Ось перелік деяких із них:


Під час вебінару ви пересвідчитеся в тому, що запроваджувати освітні проєкти для інклюзивного класу просто необхідно! Тетяна Цюрмаста розповість не тільки про практичну сторону цього питання, а й поділиться власним досвідом. Долучайтеся!

Долучитися 23 листопада о 18:00 (вівторок)

Дослідницька діяльність на уроках біології: сучасно, цікаво, ефективно

Чи всі ваші учні в захваті від уроків біології? На жаль, цей предмет доволі непростий, а отже захоплює не всіх. Пропонуємо це виправити! І допоможуть у цьому цікаві біологічні дослідження. Завдяки ним діти не тільки отримають необхідні знання, а й із нетерпінням чекатимуть на наступні заняття.

Також уцікавити уроки біології допоможуть наступні інтернет-платформи:


А які досліди найбільше зацікавлять школярів? Як розвинути дослідницький хист в учнів? І до чого тут менторство? Поговоримо про це в межах вебінару. А ще Ірина Дядюшкіна продемонструє біологічні дослідження і поділиться корисними посиланнями. Маст-хев для вчителя природничо-математичного циклу!

Долучитися 24 листопада о 18:00 (середа)

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter