Продовжуємо підтримувати професійний тонус та активно підвищувати кваліфікацію! І щоб допомогти педагогам впоратися з цим важливим завданням, ми підготували 5 цікавих вебінарів, присвячених:

  • таємницям розвитку природничо-наукової грамотності учнів;
  • можливостям Google Презентацій;
  • покращенню навчальної атмосфери у класі;
  • лайфхакам для успішного складання ЗНО з англійської;
  • особливостям реалізації шкільних проєктів із екології.

Від моделювання динамічних процесів до створення компетентнісно орієнтованих завдань

Як створення інтерактивних моделей реальних ситуацій допомогає розвивати природничо-наукову компетентність? Чому це взагалі важливо та які приклади для моделювання варто обирати? Саме про це розкаже в межах вебінару Олександр Козленко. До речі, вміння створювати та розв'язувати такі завдання допоможе отримати чудові результати на міжнародному оцінюванні школярів PISA.
 

Зацікавлені? Вебінар обіцяє бути дуже насиченим! Тож якщо ви давно хотіли дізнатися все про особливості функціонування параметричних й імітаційних моделей, то долучайтеся!

Долучитися 29 листопада о 16:00 (понеділок)

Google Презентації – дієвий інструмент для дистанційного та змішаного навчання

Презентації – незамінний інструмент у роботі вчителя, до того ж їх можна використовувати ледь не на кожному уроці. Але для того, аби не витрачати забагато часу, важливо автоматизувати процес їх створення, максимально пришвидшити і спростити його! І чудово, що є Google Презентації, зручний онлайн-сервіс, який можна ефективно використовувати, наприклад, через Google Classroom.

Що варто пам’ятати, створюючи презентації?

Хочете дізнатися, як використовувати можливості Google Презентацій на 100%? Під час вебінару Наталія Понежа поділиться прикладами ефективного використання сервісу та дасть кілька дієвих порад. А ще ви отримаєте покрокову інструкцію, що допоможе зробити роботу в програмі максимально ефективною. 

Долучитися 30 листопада о 18:00 (вівторок)

Прості та цікаві ідеї для покращення навчальної атмосфери в дружньому класі НУШ

Що таке НУШ? Це не просто нові яскраві меблі, сучасне обладнання та інтерактивний комплекс. Це осередок креативності, творчих досліджень та цікавих експериментів! І це не просто слова, діяльність у Новій українській школі справді можна організувати так, щоби діти із задоволенням йшли до школи, щиро цікавилися предметами та отримували незабутні враження кожного дня. 

Ділимося корисними порадами:

Під час вебінару поговоримо про те, як покращити навчальну атмосферу в класі, зробити шкільне життя комфортнішим, а шкільні роки – яскравими та незабутніми! Тетяна Цюрмаста підготувала багато цікавих ідей для роботи, тож долучайтеся!

Долучитися 1 грудня о 18:00 (середа)

Easy ЗНО з англійської мови: граматичний та лексичний практикум, 5 лайфхаків для успішного складання

Чи може учень підготуватися до ЗНО з англійської мови самостійно? У кожного вчителя є своя думка з цього приводу! Але більшість погодиться, що організованість та системність – запорука успіху. І що готуватися до ЗНО все ж легше з викладачем. Адже вчитель допоможе зосередитися на найголовнішому: читанні, письмі, аудіюванні, граматиці і розширенні словникового запасу. І зробити процес навчання насправді цікавим!

Що можна порадити вчителям іноземної?

Як перетворити підготовку до ЗНО з англійської на улюблене заняття дитини? Про це під час свого вебінару розповість Ольга Кобилєва. Ви отримаєте дієві про лайфхаки з підготовки дітей до ЗНО, дізнаєтеся про цікаві застосунки, що полегшать роботу, та розглянете ефективні стратегії запам’ятовування!

Долучитися 2 грудня о 18:00 (четвер)

Реалізація екологічних проєктів у школі: економно, цікаво та результативно

У XXI cт. кожна людина повинна знатися на екологічних проблемах. Тому так важливо змалечку розвивати екологічну компетентність! Адже саме від нового покоління залежить, покращиться чи погіршиться ситуація у світі. З чого ж почати? З простого: зі шкільних екологічних проєктів.

А що школа може змінити тут і зараз?

Як зробити колективний екологічний проєкт, не витрачаючи купу грошей та часу? Про це розповість Тетяна Тихомирова у межах свого вебінару. Також разом поміркуємо над соціальною складовою цих проєктів, розберемося з нюансами комунікації з батьками школярів та дізнаємося, що таке проєкти у стилі апсайклінг.

Долучитися 3 грудня о 18:00 (п’ятниця)

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter