Новини

«Без коріння саду не цвісти»: новий цікавий конкурс від «На Урок»

У дружній родині і в холод тепло. До свого роду – хоч через воду. У своєму домі і стіни допомагають. Шануй батька й неньку, то буде тобі скрізь гладенько. 

Упевнені, ви та ваші учні знаєте ці та ще безліч прислів'їв і приказок про родину! А чи знаєте ви, що в липні ми святкуємо український День родини? Це доволі нове для нашої країни свято, відзначати його ми почали лише у 2012 році, але від цього воно не стає менш важливим! Адже родина – це найближчі люди, це тепло та затишок, захист та справжні уроки життя. 

Що таке сімейні цінності та як вони формуються? Якими бувають родини? Які вони, гармонійні стосунки у сім'ї? Для того, аби дати відповідь на всі ці (і не тільки!) запитання, освітній проєкт «На Урок» оголошує старт нового неймовірно цікавого конкурсу для учнів України – «Без коріння саду не цвісти»!

Завдання конкурсу дозволять дізнатися багато захопливих фактів про родини. Учасники переконаються, що всі родини різні, але є дещо, що робить їх усі схожими. Що саме? Маємо відповідь! І готові поділитися нею зі школярами, але для цього їм неодмінно потрібно виконати всі завдання конкурсу. 

Конкурс розрахований на учнів 1-11 класів. Завдяки йому школярі зможуть дізнатися багато цікавих фактів про сім'ї та зрозуміти, що всі ми різні, але всі заслуговуємо на повагу та любов. Реєстрація триває з 8 липня по 8 серпня, а доступ до завдань буде відкрито одразу після реєстрації. Конкурс безкоштовний, тож захочуйте всіх без винятку учнів узяти в ньому участь! 

Мета нашого конкурсу – не лише оцінити рівень знань дітей, а й допомогти їм дізнатися більше цікавої інформації, яка обов'язково стане у пригоді в подальшому. Тому ми заохочує всіх учасників, незалежно від результатів. Саме тому переможці будуть нагороджені дипломами І, ІІ та ІІІ ступенів, а решта отримає іменні сертифікати. До того ж кожен учитель, чиї учні візьмуть участь у конкурсі, отримає подяку, яка стане підтвердженням його професійної активності та доповнить учительське портфоліо.

Зареєструватися для участі у конкурсі можна за посиланням

Проводимо лятні канікули цікаво та з користю!

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter