Новини

«Безпечний Інтернет 2.0»: новий цікавий конкурс від «На Урок»

Ну хто зараз не користується інтернетом? Звісно, такі люди є, але їх точно меншість. Але чи всі, хто користується інтернетом, розуміють, які небезпеки на них чекають? На жаль, дехто навіть не підозрює, що мережа може бути небезпечною! Особливо це стосується школярів, які можуть бути аж занадто безтурботними. 

А ваші учні почуваються в інтернеті начі риби у воді, або все ж таки знають не всі нюанси? Найімовірніше, правильним буде другий варіант. Саме для того, аби розповісти школярам про небезпеки, з якими вони можуть зіткнутися, допомогти їм засвоїти правила поведінки в мережі, актуалізувати та закріпити знання про безпеку в онлайні, ми створили новий неймовірно цікавий і корисний інтернет-конкурс «Безпечний Інтернет 2.0»!

Конкурс розрахований на учнів 1-11 класів і покликаний допомогти дітям отримати більше корисної інформації про безпеку в інтернеті. Завдяки участі в конкурсі, діти дізнаються:

  • що таке кібербулінг, чому він небезпечний та що робити, опинившися в такій ситуації;
  • які особисті дані (та чому) не варто викладати в загальний доступ;
  • що таке «правило білборда» та чому про нього варто завжди пам'ятати;
  • що таке секстинг та грумінг, чим вони небезпечні;
  • чому варто уважно обирати паролі для сайтів та що таке фішинг.

І не тільки! А ще ми розробили цікаві інтерактивні завдання та доповнили їх величезною кількістю ілюстрацій, відео та анімації. Школярам точно не буде нудно! До того ж в основі завдань – не шкільна програма з інформатики, а цікаві та важливі питання, з якими стикається кожна дитина, коли користується комп'ютером, планшетом, смартфоном та виходить в інтернет.

Запропонуйте своїм учням долучитися до пізнавального конкурсу! Реєстрація триває з 4 лютого до 4 березня, а доступ до завдань буде відкрито одразу після реєстрації. Конкурс безкоштовний, тож неодмінно захочуйте кожного учня взяти в ньому участь!

Мета нашого конкурсу – не оцінити рівень знань школярів, а доповнити їхні знання, тож ми заохочуємо кожного учасника, незалежно від результатів конкурсу. Переможці будуть нагороджені дипломами І, ІІ та ІІІ ступенів, а решта отримає іменні сертифікати. А кожен учитель, чиї учні візьмуть участь у конкурсі, отримає подяку, яка стане підтвердженням його професійної активності та доповнить учительське портфоліо.

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter