Новини

День Конституції України. «На Урок» запускає новий конкурс для школярів!

У ніч на 28 червня 1996 року після тривалих та запеклих обговорень було прийнято Конституцію України, яка закріпила правові основи незалежної України, її суверенітет та територіальну цілісність, основні права людини та громадянина. 

Посилання, за яким педагоги можуть зареєструвати учнів на конкурс –https://naurok.com.ua/konkurs/constitution 

Зміст Конституції вивчається на окремих уроках. Та чи достатньо уваги приділяється найважливішому державному документу? Чи достатньо громадяни ознайомлені із власними правами та обов'язками? Як багато людей читали текст Конституції? Відповіді на деякі із цих запитань можуть видатися невтішними, тому так важливо говорити про цей найважливіший державний документ з дітьми будь-якого віку.

З огляду на це Освітній проєкт «На Урок» розробив конкурс для учнів 1-11 класів – «День Конституції України»

Виконавши завдання, школярі дізнаються багато про:

  • Конституцію України як Основний Закон нашої держави
  • зміст кожного з розділів;
  • цікаві факти з історії її ухвалення.

Завдання побудовано таким чином, що учасники зможуть перевірити власні знання, а також дізнатися багато нової цікавої інформації. Якщо дитина припуститься помилки, то одразу після завершення конкурсу зможе переглянути завдання та пояснення правильних відповідей, що допоможе вивчити нове та закріпити знання.

Тож не зволікайте та реєструйте дітей для участі у конкурсі! Реєстрація стартувала 27 червня та триватиме до 26 липня, доступ до завдань буде відкрито одразу після реєстрації. Традиційно участь у конкурсі безплатна, а всі учасники отримають, окрім знань та задоволення від змагання, яскраві нагороди. Всі деталі проведенення конкурсу ви можете дізнатися на його сторінці

Заохочуйте долучатися до конкурсу всіх учнів, аби кожна дитина могла перевірити власні знання про Конституцію України! 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter