Новини

«День Соборності України»: новий важливий конкурс від «На Урок»

Щороку 22 січня в день проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, яке відбулося в далекому 1919 році, ми відзначаємо День Соборності України. Це одне із найважливіших свят для нашої держави, саме тому необхідно якомога більше розповідати про нього дітям. 

Ми впевнені, що святкування Дня Соборності має бути неординарним та цікавим учням. Для того, аби вчителям було простіше впоратися з цим важливим завданням, ми підготували кілька корисних матеріалів, які точно стануть у пригоді під час підготовки тематичних заходів. А чому б не додати святу інтерактивності? Саме для цього запрошуємо долучитися до нового Всеукраїнського інтернет-конкурсу «День Соборності України»

Конкурс розрахований на учнів 5-11 класів і покликаний допомогти школярам зрозуміти, чому ця подія є важливою та дізнатися безліч цікавих фактів з історії нашої держави. Завдяки участі в конкурсі діти дізнаються про головні символи незалежної України, про проголошення Акту Злуки, про видатних державних діячів, які боролися за об'єднання країни, про ключові події з історії нашої держави – і це лише початок. 

Ми розробили цікаві інтерактивні завдання та доповнили їх величезною кількістю ілюстрацій, відео та анімації. Школярам точно не буде нудно! Запропонуйте своїм учням долучитися до пізнавального конкурсу! Реєстрація триває з 18 січня до 18 лютого, а доступ до завдань буде відкрито одразу після реєстрації. Конкурс безкоштовний, тож неодмінно захочуйте кожного учня взяти в ньому участь! 

Ми підтримуємо цікавість усіх учнів до історії України. Мета нашого конкурсу – не просто оцінити рівень знань школярів, а й доповнити їхні знання, тож ми заохочуємо кожного учасника, незалежно від результатів конкурсу. Переможці будуть нагороджені дипломами І, ІІ та ІІІ ступенів, а решта отримає іменні сертифікати.

Кожен учитель, чиї учні візьмуть участь у конкурсі, отримає подяку, яка стане підтвердженням його професійної активності та доповнить учительське портфоліо. 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter