Новини

ДСЯО: безпечне освітнє середовище є важливою умовою успішності учнів

Безпечне та комфортне середовище є однією з найважливіших складових навчального процесу. Тому Державна служба якості освіти України у межах реалізації положень меморандуму про взаєморозуміння з Представництвом Дитячого Фонду ООН (ЮНІСЕФ) доповнило «Абетку для директора» новим розділом та інструментом вивчення освітньої діяльності. Тепер усі охочі можуть ознайомитися з виданням «Безпечна і дружня до дитини школа».

«Сьогодні вся освітянська спільнота активно працює над розбудовою якісної школи. І чи не найголовнішою складовою освітнього процесу є створення безпечного та комфортного освітнього середовища. Адже лише за наявності таких умов кожен учень, вчитель зможе успішно навчатися/навчати, самореалізовуватися і при цьому почуватися зручно та захищено».

голова Державної служби якості освіти України Руслан Гурак

Очільник Служби нагадав, що у посібнику «Абетка для директора» керівники ЗЗСО можуть ознайомитися з інструментами, що допоможуть їм створити оптимальну внутрішню систему забезпечення якості освіти. При цьому методичні рекомендації постійно оновлюються та доповнюються, що дозволяє врахувати нові вимогу законодавства та часу.  

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter