Новини

Фінансова грамотність – просто і цікаво: новий конкурс від «На Урок» «Як це працює: гроші»

Про те, що від рівня фінансової грамотності залежить не тільки особистий добробут людини, а й економічне благополуччя всієї країни, відомо всім. Тож що ми маємо зробити? Опанувати мистецтво поводження з грошима! І, звісно, навчити цього дітей. Адже що раніше вони опанують фінансову грамотність, то швидше навчаться вправно керувати власними ресурсами, а отже – зіштовхнуться із меншою кількістю проблем у перспективі. 

Фінансова грамотність – серйозна тема, але її опанування може бути активнім та захопливим. Зокрема, за допомогою пізнавальних конкурсів із практичними завданнями, які допоможуть сформувати в кожного учня цікавість до питань фінансової грамотності та безпеки. 

З огляду на це Освітній проєкт «На Урок» розробив конкурс для учнів 1-8 класів, покликаний познайомити дітей зі світом фінансів – «Як це працює: гроші»

Виконавши завдання, школярі дізнаються багато цікавинок про:

  • національні валюти різних держав та, звісно, України;
  • діяльність фінансових установ;
  • перевірку справжності банкнот і як вберегтися від шахрайства;
  • правила заощадження коштів.

І це ще далеко не все! На ваших учнів чекає безліч важливої інформації, яка точно стане у пригоді та допоможе навчитися краще розбиратися у фінансових питаннях.

Тож не зволікайте та реєструйте дітей для участі у конкурсі! Реєстрація стартувала 21 травня та триватиме до 20 червня, доступ до завдань буде відкрито одразу після реєстрації. Традиційно участь у конкурсі безплатна, а всі учасники отримають, окрім знань та задоволення від змагання, яскраві нагороди. 

Заохочуйте долучатися до конкурсу всіх учнів, адже фінансова грамотність важлива для кожного! 

Офіційними партнерами всеукраїнського конкурсу «Як це працює: гроші» стали Національний банк України та Центр фінансових знань «Талан». 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter