Формувальне оцінювання в НУШ, зміни у законодавстві щодо атестації педагогічних працівників, нові підходи у викладанні хімії, фізкультури й англійської – кожен учитель відкриє для себе нові можливості разом з «На Урок»! Наступний тиждень буде неймовірно інформативним, адже наші лектори підготували для вас цікаві вебінари. Тож мерщій підвищувати педагогічну майстерність разом із нами. 

Наступного тижня ви дізнаєтеся: 

  • як зробити вивчення англійської дружнім до нашого мозку;
  • як організувати формувальне оцінювання в 3-4 класах НУШ;
  • як провести атестацію педагогічних працівників відповідно до законодавства, що змінюється;
  • про важливість легкої атлетики в системі фізичного виховання школярів і студентів;
  • як створити та використовувати електронний кабінет хімії на платформі Wakelet.

Когнітивний підхід до вивчення англійської мови, або як зробити навчання дружнім до нашого мозку

Вчимося для яскравого життя, а не для оцінок! Опанування англійської має бути націлене на використання мови поза межами класу. Часом для вільного спілкування потрібно не стільки отримати нові знання, скільки активізувати наявні. Тож як зробити матеріал для навчання зрозумілим й актуальним для учнів? У межах свого вебінару Ганна Тащенко розповість про роль уваги у процесі навчання та способи активації наявних знань учнів.

До вашої уваги гра для повторення вивчених слів:

Особливу увагу лекторка приділить практичним рекомендаціям, методам і прийомам, які забезпечують передумови для ефективного навчання.  Ганна Тащенко поділиться ідеями та власним доробком, розгляне дієві стратегії навчання та проаналізує, як і чому вони працюють. Не пропустіть!

Долучитися 20 вересня о 17:00 (понеділок)

Особливості організації формувального оцінювання в 3-4 класах НУШ

З інструментами формувального оцінювання ви подивитеся на навчальні досягнення здобувачів освіти в початковій школі під зовсім іншим кутом. Хочете поглибити знання щодо організації оцінювання навчальних досягнень учнів у 3-4 класах НУШ? Завітайте на вебінар Лілії Талан.


Після вебінару ви впровадите нові інструменти оцінювання у свій освітній процес. Дізнайтеся лайфхаки з оцінювання навчальних досягнень у 2021/2022 н.р. на вебінарі Лілії Талан. 

Долучитися 21 вересня о 18:00 (вівторок)

Як провести атестацію педагогічних працівників відповідно до законодавства, що змінюється

Чи всі педагогічні процеси зазнають суттєвих реформ? Де баланс між академічною свободою і суб’єктивною оцінкою атестаційної комісії? Які права мають педагогічні працівники під час атестації? Відповіді на ці запитання дасть Наталія Понежа під час свого вебінару.

Атестація – це можливість для професійного зростання педагогів і аж ніяк не процес адміністративного тиску. Разом зі спікеркою ви проаналізуєте першоджерела: розглянете норми Типового положення про атестацію, вимоги Закону України «Про освіту», Професійного стандарту вчителя та інших документів, які регламентують підвищення кваліфікації педагогічних працівників. Тож як захистити свої права під час оцінювання діяльності педагогів? Дізнаєтеся на вебінарі!

Долучитися 22 вересня о 18:00 (середа)

Легка атлетика в системі фізичного виховання школярів і студентів

«Швидше, вище, сильніше – разом» – два з трьох закликів у цьому девізі можна віднести до принципів легкоатлетичних дисциплін. Тож не дарма легка атлетика вважається королевою спорту. 

Ігор Шостак поділиться власним досвідом і методичними рекомендаціями з навчання техніки бігу, стрибків, метання. Під час вебінару ви отримаєте нові ідеї для викладання уроків фізичної культури та фізичного виховання засобами легкої атлетики.

Долучитися 23 вересня о 18:00 (четвер)

Як створити та використовувати електронний кабінет хімії на платформі Wakelet 

Як організувати зручний електронний кабінет за допомогою платформи Wakelet? Чи потрібно поглиблювати знання щодо документації кабінету хімії і як це зробити ефективно? Дізнайтеся з вебінару Юлії Батури!

Під час свого вебінару Юлія Батура розповість про особливості та переваги платформи Wakelet та поділиться власним досвідом з організації електронного кабінету хімії на платформі Wakelet.

Долучитися 24 вересня о 18:00 (п'ятниця)

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter