Як провести тиждень активно та з користю? І одночасно забути про осінні дощі та прохолоду? Відповідь є – долучитися до цікавих та пізнавальних вебінарів від «На Урок»! Ми підготували цікаві активності, завдяки яким кожен учитель відкриє для себе актуальну інформацію, дієві прийоми та нові можливості.

Цього тижня ви дізнаєтеся: 

  • як протидіяти булінгу в закладі освіти: юридичні аспекти та реалії життя;
  • про абетку сексуального виховання підлітків;
  • про ефективні ігри на уроках англійської.

Забезпечення протидії булінгу в закладі освіти: юридичні аспекти і реалії життя

Чи існує покроковий план дій адміністрації, вчителів та працівників закладів освіти під час підтвердження випадків булінгу? Авжеж! Цього понеділка на вебінарі Дарії Пильо ви дізнаєтеся про нормативні акти, які регулюють проблему булінгу, розглянете цікаві кейси з теми та дізнаєтеся, як працює судова система.

Разом із лекторкою ви проаналізуєте закони, навчитеся використовувати норми законодавства для захисту осіб, які страждають від проявів цькування, а також отримаєте практичні поради з протидії булінгу у школі. А ще розглянете кейси притягнення до відповідальності батьків (законних представників) кривдника. Тож як захистити права тих, кого цькують? Дізнаєтеся на вебінарі!

Долучитися 27 вересня о 19:00 (понеділок)

Effective Games and Activities in the EFL Classroom

Навчити англійської, граючи – цілком реально. У вчителів іноземної є чудова нагода поглибити знання про ігри та гейміфіковані активності, які можна використовувати на різних етапах уроку. Діти покращать мовленнєві навички та підвищать мотивацію до навчання. 

Ганна Дудіч розкаже, як зробити навчальну гру справді ефективною, наведе яскраві приклади використання ігор, а також дасть практичні поради щодо планування гейміфікованого уроку.

Долучитися 28 вересня о 18:00 (вівторок)

Абетка сексуального виховання підлітків

Як розмовляти з учнями на «незручні» теми? Чи не краще взагалі їх оминати? Аж ніяк! Табуйованим має бути невігластво та недбале ставлення до свого здоров'я. Увага ж до свого тіла та якісна сексуальна просвіта є правильним шляхом до збереження загального та репродуктивного здоров’я.

Ірина Дядюшкіна розкаже, як проводити сексуальне виховання у школі коректно та грамотно, як та про що найважливіше говорити з дітьми. Секс-просвіта сприятиме свідомому ставленню підлітків до планування свого життя та відповідальності за себе й свого партнера.

Долучитися 30 вересня о 18:00 (четвер) 

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter