Новий тиждень – нові й неймовірно корисні можливості від «На Урок»! Пориньте в навчальні активності з головою, відвідавши наші вебінари! Так ви налаштуєтеся на продуктивну роботу й триматимете себе у професійному «тонусі»!

Цього тижня пропонуємо вам дізнатися:

  • як розпалити в учнях жагу до знань за допомогою нашої осінньої Інтернет-олімпіади;
  • як захистити власні права, робочий час та гроші;
  • як ефективно застосовувати візуал на уроках;
  • як умістити в один урок безліч корисних активностей. 

Інтернет-олімпіада «На Урок»: мотивуємо, заохочуємо та навчаємо

Без чого неможливо уявити якісний освітній процес? Звичайно ж, без олімпіад! Це не просто змагання, це можливість перевірити, як діти засвоюють знання, шанс мотивувати школярів на подальшу роботу. 

Уже кілька років Інтернет-олімпіади «На Урок» є чудовим прикладом того, що дух змагань розпалює жагу до знань. Тож пропонуємо вашим учням потужний поштовх на початку навчального року – неймовірну осінню Інтернет-олімпіаду!

 

Здорова конкуренція, безкоштовність, інтерактивність та приємні призи – обов’язкові складові наших Олімпіад. Ми створюємо рівні умови для кожного учасника та відзначаємо приємними нагородами всіх! Долучайтеся до вебінару та дізнайтеся більше про інтернет-олімпіади від Освітнього проєкту «На Урок». Любов Цукор розповість багато цікавого про нову Олімпіаду: як зареєструвати класи, як працює особистий кабінет педагога і не тільки!

Долучитися 6 жовтня о 17:00 (понеділок)

Правові аспекти вчителювання: норми робочого часу, порядок оплати праці, вирішення конфліктів

Учителям необхідно розбиратися в багатьох питаннях! Особливо тих, що стосуються формальної, правової сторони роботи. Таке розуміння дозволить захистити власний робочий час і заробітну плату, а також навчить не витрачати сили марно. Юридичні знання допомагають впевнено стояти на ногах на будь-якому місці роботи, швидко вирішувати конфлікти, якщо такі виникають.

Що говорить буква закону про права вчителів?

У межах свого вебінару Дарія Пильо розкаже більше про права педагогічних працівників та для наочності продемонструє реальні кейси з практики. Ви дізнаєтеся про тонкощі робочого часу, відпусток, компенсації за підвищення кваліфікації та розв’язання трудових спорів. Маст-хев для кожного педагога, тож неодмінно долучайтеся!

Долучитися 4 жовтня о 19:00 (понеділок)

Як візуальні конспекти відчиняють двері у світ цікавого навчання (на прикладі уроків мистецтва)

Яскраві візуальні матеріали – візитівка цікавого й ефективного уроку! Особливо це стосується уроків мистецтва для 8-9 класів. А створювати стильну і (що дуже важливо!) зрозумілу інфографіку – справжня майстерність, якій треба вчитися. Недостатньо просто дібрати зображення до теми уроку, необхідно враховувати, як візуал впливає на засвоєння матеріалу та увагу підлітка.

Аби впоратися з цим завданням, звертайтеся до допоміжних запитань:

 

Візуальний конспект, смарт-картка, скрайбінг, скетчноутінг… Можливо, саме цього не вистачає вашим урокам? Лідія Солодар розповість, як створювати багатофункціональні графічні матеріали: тести, мініконспекти й багато іншого! Вебінар стане у пригоді не тільки викладачам мистецтва, але й іншим учителям-предметникам.

Долучитися 5 жовтня о 18:00 (вівторок)

«Кишенькові вправи» на уроці української мови: проводимо вільний час із радістю і користю

Як умістити все важливе в 45 хвилин уроку? Що робити, коли з’явилося кілька вільних хвилин? Для таких випадків важливо мати у професійній скарбниці декілька швидких і цікавих вправ. І що більше таких швидких «кишенькових» активностей, то краще! 

Утім, часто увага учнів «вмикається» лише на щось нове. Тому вчителю важливо вміти вигадувати корисні активності просто на уроці. Як? Один із варіантів – змінювати звичні вправи відповідно до теми уроку. 

За основу нових вправ можна взяти наступні:

 

Що ще допоможе вчителю створювати корисні, «кишенькові» вправи? Навколишній світ! Про те, як це зробити, розповість Віра Пустовалова в межах свого вебінару. Ви дізнаєтеся, як за допомогою швидких активностей досягти емоційного комфорту на заняттях, застосовувати методи аналізу і синтезу, а також закохати школярів у роботу з текстом.

Долучитися 6 жовтня о 18:00 (середа)

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter