Дайджест майбутніх вебінарів «На Урок»: Google Calendar, психологія підлітків, ДПА з математики та ситуативні завдання на уроках правознавства.

Вересень – місяць  налаштування на нові навчальні звершення та продуктивну роботу. Тож на початку навчального року вчителям надзвичайно необхідні натхненні ідеї! І ми раді вам у цьому допомогти.

Цього тижня ви дізнаєтеся: 

  • як мотивувати дітей до вивчення права;
  • як користуватися Google Calendar;
  • чому складно зрозуміти підлітка;
  • лайфхаки з підготовки учнів до ДПА з математики.

Вирішення ситуативних завдань на уроках правознавства

А ваші школярі люблять уроки правознавства? Звісно, любов до предмета залежить не тільки від учителя. Втім, методи викладання та способи заохочення дітей відіграють неабияку роль. Одним із найдієвіших інструментів для цікавого уроку права є ситуативні завдання та моделювання судового процесу. 

Як можна розв’язувати ситуативні завдання? Спробуйте об'єднати дітей у дискусійні групи!

 

Мотивувати дітей до вивчення права буває непросто! Доводиться постійно вигадувати щось нове, тому досить складно дотримуватися наміченої траєкторії викладання. 

Тож у межах вебінару Дарія Пильо нагадає основні тези з опису програми «Основи правознавства» для 9 і 10 класу. Також ви дізнаєтеся про те, як вирішувати зі школярами ситуативні завдання, моделювати судовий процес та організовувати зустріч із представниками юридичних професій.

Долучитися 13 вересня о 19:00 (понеділок)

Google Calendar як інструмент ефективної організації роботи вчителя

Учителі не мають працювати за планом, план має працювати на них! І цю важливу думку сповідують засновники Google Calendar. Адже якщо вам неймовірно зручно користуватися нотатником для організації робочого процесу, однозначно продовжуйте! Якщо ж ви відчуваєте, що чогось не вистачає та потрібен простий, функціональний помічник, придивіться до календаря Google. 

Як розпочати роботу з Google Calendar?

 

Одна з переваг сервісу – інтеграція з іншими ресурсами. Вам буде зручно планувати відвідування вебінарів та конференцій «На Урок», одним кліком додаючи захід до свого календаря. І навчить вас цього наша головна редакторка Любов Цукор! Долучайтеся до вебінару і ви дізнаєтеся, як покроково працювати із сервісом та як він допоможе сучасному вчителю.

Долучитися 14 вересня о 18:00 (вівторок)

Психологія підлітків: як вчителю обрати оптимальні механізми співпраці зі школярами

Підлітковий вік – перехід у дорослість. А це, погодьтеся, не так просто! Тому не дивно, що підлітки часто непередбачувані, емоційні, а інколи навіть агресивні. Насправді ж за цим ховається їхня вразливість, спроби подолати випробування підліткового віку. І тут учитель може або допомогти дітям, або несвідомо нанести додаткових психологічних травм! Коли підлітку точно необхідна допомога?

 

Щоби покращити роботу та спілкування з підлітками, пропонуємо долучитися до тематичного вебінару. Психолог Анастасія Богуславська розповість про завдання підліткового віку та те, як можна допомогти дитині. Як краще пізнати свого учня-підлітка? Чого варто уникати у спілкуванні? Дізнаєтеся на вебінарі!

Долучитися 15 вересня о 18:00 (середа)

Підготовка учнів, які вивчають математику на рівні стандарту, до державної підсумкової атестації

ДПА – перше масштабне оцінювання знань школярів. І про це не забувають нагадати учням на кожному кроці! Тому звичайна перевірка знань перетворюється для дітей на справжнє випробування. А високий рівень стресу аж ніяк не допомагає учням підготуватися до ДПА, тож учителям необхідно ввести у свій професійний арсенал додаткові прийоми та методи!

Скористайтеся нашою добіркою допоміжних застосунків:

Особливості тестування, корисні поради, важливі інструменти, форми роботи, психологічний супровід… Ольга Берлін розкаже про все це та поділиться з вами безцінними знаннями з підготовки дітей до ДПА.  

Долучитися 17 вересня о 18:00 (п'ятниця)

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter