Новини

Комунікуємо дистанційно: етикет та лайфхаки

Наскільки дистанційна комунікація відрізняється від звичного нам спілкування віч-на-віч? Насправді різниця не така вже й велика, це справа звички та вміння підлаштовуватися під обставини. А зараз отримати навички цифрового спілкування доведеться всім нам. І це дійсно корисно, адже життя все більше переходить у сферу онлайн і вчитися взаємодіяти на відстані все одно доведеться. То чому б не зараз?

Отже, що ми маємо знати? Перш за все – правила цифрового етикету: їх необхідно вивчити та дотримуватися під час спілкування у чатах. Це допоможе учасникам освітнього процесу (вчителям, учням та їхнім батькам) налагодити ефективну комунікацію та збврігати спокій. 

Бажаєте дізнатися про те, як організувати ефективну дистанційну комунікацію, розібратися з хаосом у шкільних чатах та навчити всіх дотримуватися правил ділового спілкування? А також поговорити про Оообливості сприйняття інформації, які потрібно враховувати під час спілкування в інтернеті? Приходьте 6 квітня о 15:00 на вебінар Юлії Батури «Правила дистанційної комунікації між учасниками освітнього процесу», буде багато цікавого!

Поговоримо про ефективну комунікацію між учасниками освітнього процесу під час дистанційного навчання!

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter