Новини

Edmodo: багатофункціональний сервіс для дистанційного навчання і не тільки

Усім нам доводиться пристосовуватися до умов дистанційного навчання. І хоч учительські скарбнички навчальних матеріалів постійно поповнюються, родзинки або найдієвіші інструменти у вигляді інтернет-ресурсів – це важливо, тому на них не можна не зважати. Наприклад, багатофункціональний сервіс Edmodo просто не може залишитися без уваги!

Нині організація навчального процесу зазнала вирішальних змін, а це потребує перегляду методів викладання уроку, перевірки домашніх завдань учнів та способів спілкування з усіма учасниками навчального процесу. Якщо ви ще не визначилися з інструментами для налагодження дистанційного навчання, або хочете додати дієвий сервіс для ефективної взаємодії з учнями – на допомогу прийде Edmodo! Про нього розповість Наталія Кривко в межах вебінару «Використання сервісу Edmodo під час дистанційного навчання», що відбудеться 8 квітня о 15:00.

Про що йтиме мова? Використання багатофункціонального сервісу Edmodo в умовах дистанційного навчання і оффлайн-освіти, організація навчального процесу, професійний розвиток педагога, і звичайно – взаємодія педагогів, батьків, учнів, адміністрації навчальних закладів!

Хтозна, можливо саме цей сервіс стане вирішальним для вас у побудові ефективного навчального процесу, тож не пропустіть!

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter