Новини

Мікроби в Україні: Всеукраїнська презентація європейського проєкту e-Bug

Мікроби та бактерії – які вони? Ворожі до нас, чи навпаки – дружні? Маємо визнати: буває по-різному, тому людство вже не першу сотню років веде боротьбу з вороже налаштованими мікроорганізмами. У чому секрет успіху? У бажанні дізнатися якомога більше про світ бактерій! 

Цей світ безмежний, а ми можемо і маємо дізнатися про нього ще більше. Як? Саме для цього 10 років тому Міністерством охорони здоров’я і соціальної політики Великої Британії і було створено освітній проєкт e-Bug. Передумовою його появи стали часті спалахи інфекційних захворювань (зокрема, кору), поширення серед молоді хвороб, що передаються статевим шляхом, поява безлічі міфів про щеплення та елементарна необізнаність спільноти про небезпечні інфекційні хвороби. 

Проєкт e-Bug – можливість для всіх охочих отримати безліч важливої інформації у сфері мікробіології, інфекцій, антибіотиків та щеплень. До цієї важливої просвітницької ініціативи вже долучилися 38 країн, і от e-Bug дістався України! 

Час познайомитися з ним ближче! Для цього 23 листопада освітній проєкт «На Урок» запрошує всю прогресивну освітянську спільноту на вражаючу Всеукраїнську презентацію «Британський проєкт, що змінює освіту Європи. Станція 39: Україна»

Буде неймовірно цікаво! Усі подробиці та таємниці освітньої ініціативи розкриють співзасновниці проєкту e-Bug-Україна Вікторі Круглова та Марія Лобановська, а також спеціалісти-практики: Олена Кучер, Наталія Іщенко, Світлана Огієнко та Роман Трохимчук. 

Як включити цю програму в освітній процес, як працювати з матеріалами, які надає офіційний сайт проєкту та як використати їх на уроках, під час виховних годин чи під час позашкільних заходів? Які інтерактиви можна вигадати? Про це та не тільки поговоримо 23 листопада і проведемо Всеукраїнську презентацію проєкту e-Bug в Україні! Реєструйтеся та долучайтеся! 

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter