Новини

МОН: безпека освітнього процесу стане пріоритетом

Безпека освітнього процесу та відповідь на виклики війни будуть пріоритетними для МОН в роботі з міжнародними донорами та партнерами. Про це заявив міністр освіти і науки Оксен Лісовий під час зустрічі з делегацією Всесвітньої федерації профспілок «Інтернаціонал освіти».

«Пріоритетом коаліції з міжнародними донорами та партнерами буде безпека освітнього процесу, відповідь на виклики війні, відновлення пошкоджених і зруйнованих закладів освіти та аналіз і продовження реформ загальної середньої, професійної та вищої освіти».

                                     Міністр освіти і науки України Оксен Лісовий

Також наголошується, що міністерство активно співпрацюватиме з міжнародними неурядовими організаціями та комунікуватиме із профспілками працівників освіти.

Також Оксен Лісовий зауважив, що МОН докладає всіх зусиль для того, аби збергти педагогічні колективи шкіл, які були вимушені переміститися із тимчасово окупованих територій України. Окрему увагу планують приділити надолуженню освітніх втрат, підтримці психологічної стійкості вчителів та учнів, а також відбудові освітньої інфраструктури, що була зруйнована внаслідок повномасштабного вторгнення.

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter