Новини

МОН повідомило нові дати вступної кампанії

МОН внесло зміни до Умов прийому на навчання до закладів вищої освіти України. Головні зміни, як і очікувалося, стосуються термінів проведення вступної кампанії: відтак усі дати зсунуто на місяць, згідно прогнозів щодо розвитку епідеміологічної ситуації. Отже, вступна кампанія стартує у серпні.

1 серпня розпочинається реєстрація електронних кабінетів для вступників, а прийом заяв і документів триватиме з 13 по 22 серпня (для тих, хто вступає на основі вступних іспитів до ВНЗ – до 16 серпня). Із 1 до 12 серпня проходитимуть творчі іспити на місця державного замовлення. Не пізніше 27 серпня необхідно надати рекоменації для зарахування на бюджет, а подача документів для зарахування триватиме до вечора 31 серпня.

Також МОН надає вступникам можливість подати оригінали документів поштою, тому інтервал між останнім днем подачі документів та виданням самого наказу про зарахування збільшено до 5 днів. Також випускники зможуть надіслати скани документів електронною поштою, але для цього знадобиться електронний підпис (самі ж документи можна буде принести до початку навчання). 

 

 

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter