Новини

Можливості «На Урок» для дистанційного навчанння: досліджуємо разом

Уся система освіти переналаштовується – раптове оголошення карантину не просто внесло корективи, а змусило багатьох учителів докорінно змінити навчальні плани і сам стиль викладання. І якщо раніше ми говорили, що за дистанційною освітою майбутнє, то зараз воно, схоже, настало! Принаймні тимчасово.

Звісно, можна довго сперечатися з приводу того, наскільки доцільними є ті чи інші методи роботи, як краще організувати діяльність, але зрозуміло одне – її необхідно організовувати просто зараз. І тоді, коли необхідність у дистанційній роботі критична, на допомогу приходять інтернет-ресурси!

Освітній проєкт «На Урок» працює для вас уже більше двох років, створюючи та даруючи можливості не тільки для самоосвіти та підвищення кваліфікації, а і для зручної взаємодії з учнями! Але чи знаєте ви про всі можливості сайту та чи користуєтеся ними на 100%? Саме цим можливостям і буде присвячено вебінар Любові Цукор «Використання можливостей «На Урок» для дистанційного навчання», який відбудеться 24 березня о 15:00. 

Про що говоритимемо? Для початку дізнаємося, що пропонує сайт Освітнього проєкту «На Урок» для дистанційного навчання школярів та вчителів, потім проведемо огляд можливостей для педагогів та їхніх вихованців, а наостанок – побачимо, як працювати з ресурсом. 

Саме час дізнатися більше про можливості сайту «На Урок» та скористатися ними під час дистанційної роботи з учнями!

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter