Новини

«Мир – мова щастя»: новий цікавий конкурс від «На Урок»

Чи можливо побудувати безпечний і справедливий простір, починаючи з себе та свого класу? Авжеж! Взаємодопомога, повага та толерантність формують навколо себе дружній світ, у якому кожен може розкрити власний потенціал і не боятися бути собою.

Аби створити мирне життя на кожній маленькій планеті під назвою «Школа», Освітній проєкт «На Урок» оголошує старт нового неймовірно цікавого конкурсу для учнів України – «Мир – мова щастя»!

Мета нашого конкурсу – не лише оцінити рівень знань дітей, а й привернути їхню увагу до питань добра, толерантності та миру. Завдання конкурсу дозволять дізнатися багато захопливих фактів з життя відомих історичних постатей, кінозірок і музикантів, а також знайомих кожному персонажів фільмів і книжок. Учасники переконаються, що дотримання мирних норм і правил допоможуть нам побудувати безпечний світ, навчитися жити у злагоді один з одним.

Конкурс розрахований на учнів 1-11 класів. Реєстрація триває з 14 вересня по 13 жовтня, а доступ до завдань буде відкрито одразу після реєстрації. Конкурс безкоштовний, тож захочуйте кожного учня взяти в ньому участь! 

Переможцями стають усі! Призери будуть нагороджені дипломами І, ІІ та ІІІ ступенів, а решта отримає іменні сертифікати. До того ж кожен учитель, чиї учні візьмуть участь у конкурсі, отримає подяку, яка стане підтвердженням його професійної активності та доповнить учительське портфоліо.

Зареєструватися для участі у конкурсі можна за посиланням.

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter