Новини

Осінні канікули з Політехом відкривають дітям світ науки

Школярі обожнюють канікули. Вони хочуть добре відпочити і набратися сил. Та під час осінніх канікул можна не лише байдикувати, а й дізнатися чимало цікавого та корисного. І саме для того, щоб допомогти школярам поєднати приємне з корисним, НТУ «ХПІ» організовує масштабний захід «Канікули з Політехом».

Протягом шести днів (із 28 жовтня по 2 листопада) учні, вчителі та всі охочі зможуть відвідати 53 науково-пізнавальні заходи. Представники 30 кафедр університету проведуть цікаві лекції, майстер-класи, тренінги, демонстрації, а також організують ділові та настільні ігри. Школярі та всі охочі зможуть відвідати найбільш актуальні для них івенти. Крім того, щодня протягом осінніх канікул проходитимуть екскурсії кампусом НТУ «ХПІ» та експрес-тестування ЗНО. Тож старшокласники зможуть не лише дізнатися чимало цікавинок, а й перевірити свої знання.

Участь у всіх заходах безкоштовна! Осінні канікули з Політехом не змусять сумувати жодного гостя. Просто приходьте за адресою м. Харків, вул. Кирпичова, 2, НТУ «ХПІ», Арсенал Ідей Україна (Електротехнічний корпус, 1 поверх). Із детальним розкладом подій можна ознайомитися за посиланням. Щодо групових відвідувань варто звертатися за телефонами: (057)707-66-34, (073)707-66-34, (099)968-00-03.

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter