Новини

Самоосвіта та підвищення кваліфікації вчителя: підсумки інтернет-конференції «На Урок»

Сучасні технології відкривають перед учителем безмежні можливості для самоосвіти та професійного розвитку. Водночас виникають все нові проблеми та запитання. Як не загубитися у бурхливому світі інформації? Де знайти найдієвіші інструменти і найефективніші підходи для успішної роботи? Як на працю педагога вплинуть зміни у вітчизняному законодавстві? 

Саме для того, щоб дати відповіді на ці та багато інших запитань, ми організували Всеукраїнську інтернет-конференцію «Самоосвіта і підвищення кваліфікації вчителя: інструменти та підходи».

Наші спікери – досвідчені педагоги-практики та майстри своєї справи, які володіють дієвими техніками професійного та особистісного зростання. А головне – вони успішно поділилися своїми знаннями!

 

1. Тетяна Бондар розповідала про когнітивний менеджмент, розглянула найефективніші стратегії ефективного навчання, а також поділилася секретами пошуку найдієвіших форматів самоосвіти.
2. Іван Юрійчук детально розглянув виклики та можливості, які відкриває сертифікація вчителів. Також директор департаменту акредитації та моніторингу Державної служби якості освіти відповів на численні запитання глядачів інтернет-конференції.
3. Любов Цукор розповіла про найбільш ефективні моделі дистанційної неформальної освіти. А ще спікерка детально розглянула зв’язок самоосвіти та підвищення кваліфікації, а також дала відповіді на актуальні запитання, які стосуються цієї теми.
4. Іван Іванов детально проаналізував зв’язок регулярної самоосвіти вчителя та рівня конкурентоспроможності його вихованців. Також спікер запропонував розглянути чотири типи українських вчителів (неодмінно поцікавтеся, до якої групи належите саме ви).
5. Наталія Рудніцька поділилася секретами пошуку вчительської мотивації. Її поради є універсальними та стануть у пригоді будь-якому педагогу.
6. Інна Дзиндра схарактеризувала найбільш ефективні способи поєднання офлан та онлайн-навчання.
7. Тетяна Дрожжина нагадала про важливість втілення антидискримінаційних принципів у сучасній українській школі.

 

І це ще не все! Підсумком цікавого та продуктивного дня стала панельна дискусія «Підвищення кваліфікації вчителя: сучасні тренди і формальні підходи». Наші спікери детально обговорили та проаналізували кілька десятків запитань, які найбільше турбують українських учителів. Жодна важлива тема не залишилася поза увагою!

А щоб дізнатися значно більше та отримати корисні матеріали, неодмінно подивіться запис конференції! Актуальні теми, досвідчені спікери, емоційні дискусії – ми завжди обираємо для вас найцікавіші теми. І ще більше важливих тем попереду, слідкуйте за анонсами!

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter