Школа

Останній дзвоник: добірка матеріалів із Бібліотеки «На Урок»

Креативні сценарії до шкільного свята останнього дзвоника.

Останні травневі дні не лише насичують світ розмаїттям цвітіння, але й підсумовують шкільне навчання. Готуєтеся до свята останнього дзвоника, водночас урочистого і сентиментального? Добірка тематичних сценаріїв з Бібліотеки «На Урок» допоможе вам зробити так, щоб цей день запам’ятався старшокласникам на все життя!


Тема: Сценарій свята останнього дзвоника «Школа - сад квітучий, діти - квіти в нім...»
Автор: Четвертак Світлана Михайлівна
Про матеріал: Останній дзвоник – романтичне свято не лише для випускного класу, його люблять усі школярі. На нього всі діти чекають із нетерпінням, адже попереду тривалі літні канікули. Тож піведемо підсумки, уявивши школу квітучим садом, а дітей квітами. Відсвяткуємо нестандартно!


Тема: Сценарій «Останній дзвоник»
Автор: Свищ Мирослава Володимирівна
Про матеріал: Пропонований матеріал допоможе організувати урочисте та неймовірно цікаве свято останнього дзвоника в школі. Сценарій містить вірші для випускників школи і першокласників, пісні.


Тема: Сценарій проведення свята останнього дзвонику «Останній дзвоник знов звучить!»
Автор: Опалюх Інна Михайлівна
Про матеріал: Традиційно в останню п'ятницю весни в школах для випускників лунає останній дзвоник. Сценарій свята «Останній дзвоник знов звучить!» можна використати для учнів 1-11 класів.


Тема: Свято «Останній дзвоник запрошує випускників станції»
Автор: Стандрет Галина Несторівна
Про матеріал: Сценарій свята останнього дзвоника. Підійде для проведення у закладах позашкільної освіти.


Тема: Сценарій свята останнього дзвоника
Автор: Mykytenko Liliya
Про матеріал: Сценарій урочистої лінійки «Останній дзвінок». Рекомендовано для використання у середній школі. У сценарії використано вірші та пісні, передбачений танок учнів початкової школи.


Тема: Сценарій останнього дзвоника «Шерлок Холмс рятує дзвоник»
Автор: Катеренюк Тетяна Федорівна
Про матеріал: Цікавий сценарій свята останнього дзвоника за участі детективних персонажів Шерлока Холмса та доктора Ватсона. Можна адаптувати для будь-якої школи.


Тема: Сценарій останнього дзвоника
Автор: Дацун Наталія Миколаївна
Про матеріал: Свято останнього дзвоника – це чудова традиція, тепле родинне свято, яке нічим не замінити. Саме тому його організація має бути на найвищому рівні! Пропонуємо святковий сценарій для урочистої лінійки, присвячений завершенню навчального року. Містить виступи та вітання.


Тема: Сценарій «Пролунай же, дзвонику, востаннє…»
Автор: Хомич Оксана Іванівна
Про матеріал: Розробка віршованого сценарію останнього свята шкільної пори. Привітання випускників відбуваються у жартівливому тоні, що точно зацікавить дітей.


Тема: Сценарій свята останнього дзвоника
Автор: Бутиліна Наталія Степанівна
Про матеріал: Сценарій загальношкільного урочистого свята, присвяченого закінченню навчального року. Містить виступи, нагородження, пісні.


Тема: Сценарій останнього дзвоника «Подає в ранковій тиші школа нам свої останні позивні…»
Автор: Дребницька Ірина Дмитрівна
Про матеріал: Сценарій проведення загальношкільної лінійки, приуроченої до свята останнього дзвоника. Матеріал буде корисний педагогам-організаторам та заступникам директорів з виховної роботи. 


Тема: Сценарій до свята останнього дзвоника
Автор: Глущенко Ганна Анатоліївна
Про матеріал: Сценарій проведення свята допоможе урочисто підвести підсумки навчання та залишити найкращі спогади про шкільний період, що минув.


Тема: Нетрадиційне свято останнього дзвоника в початковій школі «Веселкове свято»
Автор: Шкафаровська Марія Василівна
Про матеріал: Нетрадиційне завершення навчального року в початковій школі у вигляді веселкового свята, на якому панує атмосфера пісні, танцю, гри.


Тема: Урочиста лінійка на свято останнього дзвоника
Автор: Блізнякова Олена Анатоліївна
Про матеріал: Структурна частина на свято останнього дзвоника для випускного класу. Матеріал можна використати і в якості окремого позакласного заходу, і включити у сценарій загального святкування.


Тема: Сценарій останнього дзвоника «Крапку впевнено ставить весна»
Автор: Куценко Наталія Володимирівна
Про матеріал: Сценарій останнього дзвоника «Крапку впевнено ставить весна» стане у пригоді класним керівникам, педагогам-організаторам, заступникам директорів з виховної роботи під час підготовки до свята.


Ми впевнені, що у вас також є неймовірно цікаві сценарії до свята останнього дзвоника, додавайте їх до Бібліотеки! Ваші досвід та креативність допоможуть іншим!

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter