Новини

Останній дзвоник і проєкти: несподіване поєднання

Цей навчальний рік виявився непростим! Особливо його завершення. Але всі учасники навчального процесу гідно витримали численні випробування і змогли перетворити онлайн-навчання на цікавий та важливий інструмент роботи. Чи будемо ми використовувати дистанційне навчання так само активно і надалі? Поки що складно відповісти. Та й не час. Адже навчальний рік уже добігає свого кінця і всі думають зовсім про інше! 

А саме – про останній дзвоник! Цього року він дещо незвичайний: карантинний і дистанційний. І навіть у таких умовах ми всі розуміємо, що позбавляти дітей свята просто неправильно, тому зараз усі – і вчителі, і батьки – зайняті вибором оптимального формату святкування. Як же організувати цікаве свято? За допомогою проєктного навчання! 

Гадаєте, це складно чи навіть неможливо? Приходьте 26 травня о 18:00 на вебінар Віктора Немченка «Проєктне навчання і останній дзвоник – цікаво та безпечно» та дізнайтеся багато нового! Поговоримо про можливості використання проєктів для підготовки шкільних заходів, обговоримо цікаві ресурси, формати та ідеї, а також попрацюємо з готовими проєктами «На Урок». Чекаємо на вас!

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter