Новини

МОН: пробне ЗНО відбудеться вже 15-17 червня

МОН нарешті оголосило остаточні дати проведення пробного ЗНО. Тестування з української мови та літератури відбудеться 15 червня 2020 року, а з інших предметів – 17 червня 2020 року. Відповідний наказ оприлюднено на сайті УЦОЯО. 

Уже з 1 червня в особистих кабінетах учасників пробного ЗНО з'являться оновлені запрошення-перепустки з адресами пунктів пробного тестування. 

У зв'язку з епідемією коронавірусу буде вжито додаткові заходи безпеки. Так, допуск учасників до пункту проведення пробного ЗНО відбуватиметься за наявності:

  • оригіналу документа, за яким відбувалась реєстрація на пробне ЗНО (паспорт, ID-картка тощо);
  • запрошення-перепустки;
  • засобів індивідуального захисту – маски або респіратора (у тому числі виготовлених самостійно).

Також рекомендовано взяти з собою 2-3 ручки з чорнилом чорного кольору, прозору пляшку з питною водою і антисепкти для рук. 

Результати пробного ЗНО можна буде визначити вже незабаром після проведення самого тестування. Для цього учасник має перенести свої відповіді до сервісу «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання» у терміни:

  • 15-17 червня – з української мови і літератури;
  • 17-19 червня – з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, а також англійської, німецької, французької та іспанської мов.

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter