Підвищення кваліфікації має проходити легко, комфортно та позитивно. А після вебінару ви маєте відчувати натхнення та бажання одразу ж застосувати знання на практиці!

Саме тому ми підготували для вас 4 чудових вебінари, які точно подарують лише приємні враження! Наступного тижня говоритимемо про НУШ, самоемпатію, ігри на уроках природничого циклу та інклюзивний простір.

«Щоденні-3» та «Щоденні-5»: незамінна частина уроку в Новій українській школі

НУШ з нами вже кілька років. І результати чудові! У чому таємниця? Насправді їх чимало, але ми розкриємо одну з них. Секрет у тому, що в межах НУШ учителі застосовують дієві та ефективні інструменти, від яких найменші школярі просто в захваті! Один із улюблених прийомів учнівства – «Щоденні-3» та «Щоденні-5».

Етапи освітньої технології «Щоденні-3»:

«Письмо для себе», «Читання для себе», «Читання для когось», «Робота зі словами» і «Слухання» – а це вже складові іншої технології, «Щоденні-5». Хочете дізнатися, як використовувати ці прийоми? Марина Кропельницька вже зовсім скоро поділиться цікавими лайфхаками та надасть дієві поради. 

Долучититися 5 липня о 18:00 (понеділок)

Самоемпатія: як вчителю зберегти ресурсність та натхнення під час навчального процесу

Комфортний та позитивний шкільний клімат дає багато: знижує рівень стресу в учасників освітнього процесу, мінімізує конфлікти та допомагає протидіяти булінгу. І починається освітній клімат саме з вас! Із вашого ставлення до себе, вміння розуміти свої потреби та емоції, а також розумної реакції на труднощі.

У цьому допоможе проста формула:

Юлія Колесник поділиться порадами, які стануть у пригоді кожному вчителю. Принципи ненасильницької комунікації, інструменти самопідтримки та щоденник самоемпатії – все на вебінарі!

Долучитися 6 липня о 18:00 (вівторок)

Навчаємо граючись: цікавинки з використання ігор на уроках природничого циклу

Втомилися від того, що ваші учні недостатньо зацікавлені у навчанні та лише позіхають на уроках? Здивуйте їх новою порцією неймовірно цікавих ігор. Їх не буває забагато! І головне – зрозумівши принципи гейміфікації на прикладі конкретних вправ, ви зможете самостійно генерувати нові активності.

Ідеї для завершення уроку:

У межах вебінару Ірина Дядюшкіна розгляне питання мотивації сучасних дітей на уроках природничого циклу. Найцікавіше: ви отримаєте багато корисної інформації про класифікацію ігор, а також дізнаєтеся більше про менторство та фасилітацію. 

Приходьте, буде цікаво!

Долучитися 7 липня о 18:00 (середа)

Інклюзивна освіта в середній та старшій школі

Один із найважливіших принципів інклюзивної освіти – зменшення рівня стресу, створення максимально комфортного простору для всіх учасників освітнього процесу. Про те, як зробити це у початковій школі, вже сказано багато, а от як діяти, коли діти з ООП переходять до середньої, а згодом і до старшої школи? Як зробити цей процес менш стресовим та навіть приємним?

Для початку обов’язково адаптуйте навчальну програму:

Наталія Івашура розповість про головне – про нюанси включення учнів з ООП у колектив, тонкощі роботи ІРЦ та фішки з адаптації навчального матеріалу. Чекаємо всіх небайдужих освітян!

Долучитися 9 липня о 18:00 (п'ятниця)

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter