Новини

Освітній омбудсмен запускає новий проєкт «Хто і як забезпечує дотримання прав в освіті»

Освітній омбудсмен Сергій Горбачов запускає новий проєкт – «Хто і як забезпечує дотримання прав в освіті». Про це Сергій Горбачов повідомив на своїй сторінці у Facebook

Ідея проєкту проста та одночасно неймовірно важлива: освітній омбудсмен спілкуватиметься з очільниками державних установ та органів влади з метою дізнатися, що та чи інша установа робить для забезпечення прав учасників освітнього процесу.

«І розпочнемо ми з теми, яка актуальна зараз для мільйонів випускників та їхніх батьків: ЗНО 2020. З третього лютого стартує реєстрація на основну сесію ЗНО, тому ми поспілкуємося із в.о. директора Українського центру оцінювання якості освіти Валерієм Бойком та заступницею директора УЦОЯО Тетяною Вакуленко. У нас є свій перелік запитань, але ми б дуже хотіли почути, що ще турбує випускників та їхніх батьків.»

                                                                                  Освітній омбудсмен Сергій Горбачов

Усі охочі можуть поставити запитання про дотримання прав в освіті під час проведення ЗНО, які їх хвилюють, у коментарях до допису. Запитання будуть узагальнені та передані УЦОЯО. Триватиме опитування до 2 лютого (включно). Відповіді можна буде дізнатися згодом із інтерв'ю з керівництвом УЦОЯО. 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter