Переможці інтернет-олімпіади, результати і статистика.

З 1 жовтня до 2 листопада тривала осіння сесія Всеукраїнської інтернет-олімпіади «На Урок». Учні з усієї країни мали змогу спробувати свої сили та виконати завдання з 15 предметів: предметів початкової школи, основ здоров’я, трудового навчання (хлопці та дівчата), інформатики, математики, української мови та літератури, англійської мови, історії, зарубіжної літератури, географії, біології, хімії, фізики, правознавства.

Результати вже оприлюднено! Кожен учень може зайти до свого особистого кабінету та дізнатися, яке місце він посідає у рейтингу. Вчителі теж можуть дізнатися результати зареєстрованих ними дітей, а також порівняти дані по класу, школі, району, області та всій Україні.

Крім того, відкрито доступ для скачування свідоцтв, дипломів та сертифікатів переможців і учасників! Учні знайдуть їх в особистих кабінетах, а вчителі – на сторінках своїх заявок.

Трохи статистики:

  • Олімпіадні завдання виконали 354 тисячі учнів.
  • Узяли участь діти з 5698 шкіл.
  • До олімпіади долучилися учні з усіх областей України, але найактивнішими виявилися Донецька (12,8%), Дніпропетровська (10,26%) та Запорізька (8,98%) області.
  • Наймасовішою стала олімпіада з інформатики – її завдання виконали 70134 учасники, на другому місці опинилася математика – 61792 учасники, а третє місце посіла англійська мова – 49393 учасники.

Також нами були сформовані рейтинги найактивніших шкіл і закладів, чиї учні набрали найвищий середній бал за результатами олімпіади. Лідерами заліку найактивніших стали:

  1. НВО Олександрійська гімназія імені Т.Г.Шевченка (Кіровоградська область, м. Олександрія).
  2. Маріупольська ЗОШ № 41 (Донецька область, м. Маріуполь).
  3. Колегіум №11 (Чернігівська область, м. Чернігів).

Найвищий середній бал отримали:

  1. Кислівська ЗОШ І-ІІІ ступенів (Харківська область Куп'янський район).
  2. ХЛ № 89 (Харківська область, м. Харків).
  3. Чугуївський НВК №6 (Харківська область, м.Чугуїв).

Більш детальну інформацію ви можете отримати за посиланням.

Досягнення учнів – це досягнення їхніх учителів. Тож не вагайтеся, а допомагайте учням проявити себе у будь-яких сферах! Узимку буде нова сесія олімпіад, завдання якої будуть ще цікавішими! А також не забувайте про нові цікаві конкурси від освітнього проекту «На Урок» – «Фінансова грамотність» та «Слово до слова». І, звісно, ми продовжуємо вже традиційний конкурс для вчителів «Вчительська десятка». Долучайтеся та перемагайте!

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter