Новини

Повернути радість в освіту: вчителів запрошують на новий EdCamp

«Повернімо радість в освіту!». Саме під таким гаслом 7-18 грудня проходитиме Національний EdCamp для радості «Тримай п’ять, освіто!». Організатори події – ГО «Едкемп Україна».

У програмі події – онлайн-зустрічі зі всесвітньо відомими науковцями, освітянами, психологами, лідерами думок, які досліджують в різних аспектах феномен радості і знають, як її повернути і розвивати. А також – практичні заняття, корисні вправи, кола взаємопідтримки та участь у відеофлешмобі для вчительства – в коротеньких відео освітянам пропонують назвати п’ять речей у своїй роботі, які дарують радість.

Серед експертного кола цьогорічного заходу:

  • знані освітяни Андреас Шляйхер (Німеччина), Тед Дінтерсміт і Сюзан Енгель (США);
  • психологиня Світлана Ройз;
  • ексміністерка освіти і науки Лілія Гриневич;
  • заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій Сергій Колебошин;
  • батьківство представляє батько трьох дітей, член опікунської ради ГО «Едкемп Україна», друг Фонду ООН у галузі народонаселення — UNFPA, фронтмен гурту «Антитіла» Тарас Тополя.

Окрім іноземних експертів, у події вперше прийматимуть участь і педагоги з інших країн. Це представники та представниці освіти з країн Східного партнерства, які впроваджують формат EdCamp за підтримки ГО «ЕдКемп Україна»: Вірменії, Грузії, Молдови, Білорусі. Детальніше ознайомитися з програмою заходу можна за посиланням.

Також освітян запрошують приєднатися до відеофлешмобу #5речейдлярадості, присвячений радості у вчительській професії. На відео треба назватися, вказати посаду і місце проживання, розповісти про п’ять речей, що дарують радість у професії та пояснити, чому. Відео потрібно надсилати у спеціальний телеграм-канал

Зареєструватися на подію ви можете за посиланням, а дізнатися більше про захід можна безпосередньо на сайті події. Також усі охочі можуть ознайомитися з правилами участі у флешмобі

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter