Новини

Розвиваємо креативне мислення: корисні прийоми та поради

Креативне мислення – одна з найважливіших навичок сучасності, це ключ до вирішення багатьох проблем, це моживість створювати нові ідеї та знаходити неочікувані шляхи вирішення проблем. Але часто люди впевнені у тому, що не такі вже вони й креативні, що вони просто не здатні генерувати цікаві ідеї, які можуть змінити все навколо. Чи так це?

Звісно, багато що залежить від наших особистих задатків, але креативність – це та навичка, яку потрібно та можна розвивати. За допомогою простих та дієвих вправ ви можете зробити своїх учнів креативними та непересічними особистостями. А хто навчить творчому підходу до життя краще, ніж креативний та активний учитель? Тож моємо розвивати і власну креативність. і для цього також є дієві техніки!

Як саме розвивати креативність (і свою, і учнів)? Говоритимемо про це 11 серпня о 18:00 на вебінарі Олени Дячук «Зберегти креативність: корисні вправи для вчителів та учнів». Поговоримо про креативність та її роль у житті людей, а також дізнаємося, як можна її розвивати. Приєднуйтеся! 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter