Новини

Розвиваємо творче мислення учнів за допомогою онлайн-тестів: поради та ідеї

Наскільки важливе творче мислення для розвитку особистості? Неймовірно важливе! Аде людина, яка нестандартно підходить до вирішення життєвих питань, здатна стати успішною у будь-якій справі! А ще креативність традиційно називають серед навичок майбутнього, без яких сучасній людині просто не обійтися. Тому дуже важливо розвивати творче мислення учні ще змалечку.

Але як розвивати творче мислення так, щоб це було дійсно ефективно? Саме про це 19 листопада о 18:00 розкаже Любов Цукор під час свого вебінару «Онлайн-тести для розвитку творчого мислення: поради, ідеї, практика». Поговоримо про те, що допоможе нам розвивати творче мислення, та про те, як можна використати для цього онлайн-тести. 

Тож неодмінно долучайтеся, якщо вас цікавить тема розвитку творчого мислення і ви прагнете виховати свлїх учнів креативними та успішними. Разом ми дізнаємося, як можна розвивати творче мислення, використовуючи онлайн-тести та розглянемо цікаві вправи, які точно стануть у пригоді кожному вчителю! Тож реєструйтеся, буде цікаво!

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter