Ключові тези виступу Любов Цукор.

Серпень – як вечір неділі, начебто ще вихідний, але є передчуття того, що скоро вже почнеться копітка робота. Когось передсмак першого вересня змушує сумувати, а когось навпаки наповнює енергією. За будь-яких обставин, початок нового навчального року вимагає підготовки, що може значно полегшити роботу в майбутньому. А як підготуватися до школи з освітнім проєктом «На Урок»? Про це розповідає редакторка та авторка статей журналу «На Урок», вчителька української мови та літератури, Любов Цукор!

7 переваг онлайн-тестів від «На Урок»

  1. Тести завжди безкоштовні.
  2. Тести і флеш-картки можна роздруковувати.
  3. Тести можна поширити у Google Classroom чи на клас.
  4. Тести можна задавати в якості домашньої роботи, результати якої можна завантажити та обробити.
  5. Тести можна проходити в режимі реального часу, застосовуючи 12-бальну систему оцінювання (і не тільки).
  6. Тести колег можна копіювати та редагувати (авторське право зберігається за автором), а також повідомляти авторам про помилку у відповідях. 
  7. Тематичні тести можна шукати по запитах у Бібліотеці.

Що може зробити вчитель перед початком навчального року?

Упорядкувати класи
Створюючи онлайн-клас на платформі «На Урок», учитель заздалегідь спрощує собі роботу. Адже це готова основа для реєстрації класу на майбутні інтернет-конкурси та олімпіади. Про все інше можна не турбуватися, сервіс навіть автоматично переводить класи на новий навчальний рік! Перевіривши списки школярів, ви зробите перший крок до продуктивного освітнього процесу.

Перевірити тести
Аби не витрачати і без того обмежений час, до початку вересня можна переглянути власні тести на наявність скарг. Плагіат, невідповідність правилам спільноти, помилки в завданнях – найчастіші упущення, що зустрічаються у тестуваннях. Відредагуйте помилки та тести, додавши мальовничі ілюстрації і проаналізувавши результати учнів.

Підготуватися до повторення пройденого
Завчасно складіть тести на повторення пройденого матеріалу або збережіть роботи колег (скориставшися зручним пошуком бібліотекою тестів «На Урок»). Чи можна їх клонувати собі у профіль? Тільки вказуючи посилання на першоджерело. Автори оцінювань можуть закрити можливість копіювання своїх робіт, натиснувши відповідну кнопку під час створення тестів.

ТОП-4 оновлення системи тестів «На Урок»

  1. Створення тестів доступно лише для активованих акаунтів, які пройшли  підтвердження на електронній пошті. 
  2. Друкувати тести і картки можуть лише авторизовані користувачі.
  3. Переглядати відповіді на тести і флеш-картки під час друку можуть лише користувачі з активованими акаунтами. 
  4. Клонування тестів колег та завантаження їх у форматі .pdf – для користувачів, які мають базовий рівень сертифікації.

Залишилися запитання? Лекторка запрошує на безкоштовний авторський курс «Онлайн-тестування у школі», що створить підґрунтя для обміну новими цікавими ідеями та результатами впровадження онлайн-тестування в освітній процес. 

Подивитися на нюанси роботи з системою тестів «На Урок» можна на вебінарі «Готуємось до навчального року з онлайн-тестами «На Урок»: ключові завдання», який провела Любов Цукор!

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter