Новини

Сергій Шкарлет: На сьогодні вже маємо демо-версію онлайн-платформи для навчання дітей дистанційно

Про це т.в.о. Міністра освіти і науки України Сергій Шкарлет повідомив під час зустрічі з керівництвом Департаменту освіти Київської міської державної адміністрації, директорами закладів освіти столиці, представниками асоціацій закладів дошкільної, шкільної та професійної освіти. 

«На сьогодні вже маємо демо-версію онлайн-платформи для навчання дітей дистанційно. Закликаю шановних директорів закладів освіти Києва, які мають великий досвід та передові технології для організації роботи, долучитися до наповнення контентом цієї платформи та запустити пілот в школах. Наразі це головне завдання».

т.в.о. Міністра освіти і науки України Сергій Шкарлет

Також під час зустрічі торкнулися інших важливих питань, а саме особливостей організації навчання в умовах адаптивного карантину. Директори ЗО поділилися досвідом та надали низку пропозицій щодо удосконалення чинної нормативно-правової бази.

Сергій Шкарлет похвалив столичні заклади освіти та зауважив, що вони найкраще підготувалися до роботи в умовах карантину:

«Багато шкіл вдало користуються наданими їм повноваженнями та організовують якісне і безпечне навчання. Київські заклади освіти найкраще адаптувалися до роботи в умовах карантину та надають якісні освітні послуги з урахуванням протиепідемічних вимог. Інколи виникають питання у керівників закладів освіти, і тому МОН підготувало відповіді на найпоширеніші запитання, які стосуються організації навчання.  Ми маємо співпрацювати у діалозі та взаємодопомозі. Ми живемо в часи пандемії, і до цього раніше ніхто в світі не був готовий. Тому й надалі будемо спілкуватися з учасниками освітнього процесу і спільно знаходити шляхи вирішення тих чи інших проблем».

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter