Новини

Сергій Шкарлет: повернення учнів випускних класів до повноформатного навчання є вкрай важливим

Повернення учнів випускних 9-х та 11-х класів до повноформатного навчання є вкрай необхідним та важливим. Про це написав Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет у своєму Telegram-каналі. 

«Спілкуючися з учителями, я повсякчас чую про їхні перестороги з приводу відсутності очного спілкування з учнями. Не менше хвилюються батьки та самі школярі, яким протягом поточного навчального року довелося готуватися до ЗНО та ДПА переважно в дистанційній формі». 

                             Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет

Очільник МОН зазначив, що після завершення посиленого карантину та за сприятливої санітарно-епідемічної ситуації, учні випускних класів повернуться до змішаної форми навчання. А от в областях, де показники захворюваності на СOVID-19 будуть контрольованими, МОН порушуватиме питання про повне повернення школярів 9-х та 11-х класів за парти.

Також Сергій Шкарлет заявив про наміри відновити повноформатне або змішане навчання для школярів інших класів. Із цього приводу наразі тривають консультації з Міністром охорони здоров’я Максимом Степановим та Головним державним санітарним лікарем Віктором Ляшком.

«Закликаю освітян, учнів та їхніх батьків до безапеляційного дотримання карантинних вимог».

                             Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет

 
Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter