Новини

Сергій Шкарлет: МОН намагатиметься повернути дітей за парти

МОН намагатиметься повернути дітей за парти та знову розпочати очне навчання, адже діти мають соціалізцватися та отримати повний комплекс необхідних знань. Утім, усе залежатиме від епідеміологічної ситуації. Про це повідомив Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет в ефірі одного з телеканалів.

Також Міністр розповів, що Державна служба якості освіти проведе моніторинг діяльності ЗЗСО, зокрема, щодо якості освіти під час дистанційного навчання:

«Освітній моніторинг, зокрема і в частині дистанційного навчання, заплановано Державною службою якості освіти. Хочу підкреслити, що дистанційне навчання не зможе повністю замінити очну форму. Дистанційна освіта в усьому світі на сьогодні є рятівним елементом для того, щоб навчання було якісним. Однак вона є додатком до очної форми навчання як розширення власних можливостей набуття додаткових компетенцій». 

Окрім цього, Сергій Шкарлет зазначив, що на І квартал 2021 року запланованоаудит використання коштів субвенцій, головним розпорядником яких є МОН. Зокрема, йдеться про аудит субвенції «Нова українська школа», що буде проводити Рахункова палата України.



Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter