Новини

Сергій Шкарлет: Упевнений, що разом ми подолаємо всі негаразди

Т.в.о. Міністра освіти і науки України Сергій Шкарлет подякував учителям за чудову організацію освітнього процесу у таких складних умовах як зараз. Про це він написав у своєму Telegram-каналі.

«Сьогодні мав нагоду повернутися до навчання в школі (перебуваючи офіційно один день у відпустці) і завдяки доньці приєднався до уроку української мови в 9-му класі. Хоч він проводився не за партою, враховуючи ситуацію з пандемією, та все ж таки це був повноцінний урок у дистанційному форматі. Тема складна й водночас важлива – складнопідрядні речення».

                           т.в.о. Міністра освіти і науки України Сергій Шкарлет

Він також зазначив, що в Україні, як і в інших країнах світу, дистанційна форма навчання здійснюється поступово, але дуже впевнено й достойно.

Також т.в.о. Міністра подякував учителям, які вміло організували освітній процес, креативно підійшли до подачі інформації на уроці, не лише навчають дітей, а й активно використовують новітні методи роботи.

«Для вчителя не менш важливо відчувати віддачу від роботи, якою займаєшся. І мені приємно, що діти цінують працю вчителів: активно долучаються до обговорення нових тем, порушують багато цікавих питань і разом з учителем шукають відповіді на них. Це і є сучасний підхід до навчання. Упевнений, що разом ми подолаємо всі негаразди й обов’язково повернемося до звичного життя. І щоб це сталося якомога швидше, ми маємо сумлінно виконувати рекомендації МОЗ, берегти себе й тих, хто нас оточує».

                           т.в.о. Міністра освіти і науки України Сергій Шкарлет

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter