Новини

Сертифікація-2022: 72% вчителів успішно склали ЗНО

Перший етап сертифікації вчителів у 2022 році завершено. Як повідомляє Український центр якості освіти, для участі у сертифікації зареєструвалися 1984 педагоги. А з’явилися для проходження незалежного тестування 1855 осіб, тобто 93,5% від кількості зареєстрованих. 

26 вересня результати цього етапу було розміщено в електронних кабінетах учасників. Якщо в учасників тестування виникали сумніви щодо результатів та правильності оцінювання їхньої роботи, то вони мали можливість до 28 вересня подати апеляційну заяву до комісії при Українському центрі оцінювання якості освіти. 

Загалом незалежне тестування успішно пройшли 1335 педагогів із різних регіонів України. У кабінетах освітян розміщено, окрім результатів, інформацію про допущення їх до участі в наступних етапах сертифікації. 

Наступний етап сертифікації - самооцінювання власної педагогічної майстерності. Його потрібно було виконати у період із 3 до 6 жовтня. Тепер на вчителів очікує етап вивчення практичного досвіду. За його проведення відповідає Державна служба якості освіти. 

 

 
Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter