Новини

Шукаємо альтернативу Гугл-диску: корисні ресурси

Гугл-диск – зручний сервіс, який став справжньою знахідкою для вчителів (і не тільки для них!). Дійсно, нам усім потрібна можливість впорядкувати дані, аби все встигати та нічого не втратити. Але це не єдиний чудовий ресурс, який може допомогти організувати роботу на вищому рівні та зберігати важливу інформацію.   

Ще один варіант – сервіс Wakelet for educators, створений спеціально для ефективної систематизації, зберігання та поширення інформації. З його допомогою ви зможете створити портфоліо, скринкасти, а також зберігати необхідні відео- та фотоматеріали, документи і покликання. А що ще? А ще вчителям саме час переходити на YouTube! Адже це один із найефективніших інструментів у роботі сучасного педагога. 

Саме про це поговоримо на вебінарі Юлії Батури «Альтернативи гугл-диску: зручні та ефективні способи збирати, зберігати та ділитися інформацією», який відбудеться 22 грудня о 18:00. Дізнаємося про всі переваги використання YouTube та Wakelet for educators для організації дистанційного і змішаного навчання. Буде цікаво, приєднуйтеся!   

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter